Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Yousef ima spreman novi album

jacbri news picture
Yousef na svom treem albumu spaja tenju da zadovolji plesne podije i nepresunu elju izlaganja iroke lepeze glazbenih utjecaja na njega kao DJ i producenta u proteklih 15 godina karijere.

"In The Process of Eight" rezultat je rada nekog tko je oito posvetio ivot house glazbi i pored samog Yousefa, koji je sve isproducirao, aranirao i miksao, u projekt je ukljuen niz svjeih i ak nepoznatih vokalista i producenata: Uner, Reboot, Bontan i legendarni Blakkat, od vokala tu su The Angel, LA jazz pjevaica Erica Thomson i est suradnik Crosstown Rebels labela Kieran Fowkes, koji se pojavljuje na prvom singlu albuma "let Go".

Tri singla s albuma u planu su za izlazak do sredine ljeta 2015., nakon ega e Yousef potpisati i neto nove glazbe za jake labela poput Bpitch Control Ellen Allien i Objektivity Dennisa Ferrera. "In The Process of Eight" e ukljuivati i neke ve poznate trake, "Come Home" i "Float Away", spajajui ih sa novim radovima u, ako je vjerovati najavama, Yousefovo najpotpunije autorsko djelo dosad.

Posluajte prvi singl "Let Go", vlastitu posvetu ranim DJ i producentskim godinama:

SC: Yousef ft Kieran Fowkes - Let Go

Datum izlaska albuma: 27.travnja 2015
Label: Circus Recordings // koma, 22 March, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM