Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Yousef ima spreman novi album

jacbri news picture
Yousef na svom trećem albumu spaja težnju da zadovolji plesne podije i nepresušnu želju izlaganja široke lepeze glazbenih utjecaja na njega kao DJ i producenta u proteklih 15 godina karijere.

"In The Process of Eight" rezultat je rada nekog tko je očito posvetio život house glazbi i pored samog Yousefa, koji je sve isproducirao, aranžirao i miksao, u projekt je uključen niz svježih i čak nepoznatih vokalista i producenata: Uner, Reboot, Bontan i legendarni Blakkat, od vokala tu su The Angel, LA jazz pjevačica Erica Thomson i čest suradnik Crosstown Rebels labela Kieran Fowkes, koji se pojavljuje na prvom singlu albuma "let Go".

Tri singla s albuma u planu su za izlazak do sredine ljeta 2015., nakon čega će Yousef potpisati i nešto nove glazbe za jake labela poput Bpitch Control Ellen Allien i Objektivity Dennisa Ferrera. "In The Process of Eight" će uključivati i neke već poznate trake, "Come Home" i "Float Away", spajajući ih sa novim radovima u, ako je vjerovati najavama, Yousefovo najpotpunije autorsko djelo dosad.

Poslušajte prvi singl "Let Go", vlastitu posvetu ranim DJ i producentskim godinama:

SC: Yousef ft Kieran Fowkes - Let Go

Datum izlaska albuma: 27.¨travnja 2015
Label: Circus Recordings // koma, 22 March, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM