Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Flow Festival dolazi u Sloveniju

jacbri news picture
Jedan od najkreativnijih i jedinstvenih glazbenih festivala na svijetu, po prvi put u povijesti, iri se izvan granica rodnog grada Helsinkija.

U suradnji sa slovenskim organizatorima, Flow Festival Helsinki odluio je organizirati Flow Festival Ljubljana, koji e se jednako kao helsinki Flow, usmjeriti na svjeu i inspirativnu glazbu, urbanu kulturu, likovnu umjetnost i odabranu kulinarsku ponudu lokalnih i regionalnih restorana, pivnica i vinarija. Flow Festival Ljubljana odrat e se u industrijskom okruenju Tobana mesto u Ljubljani i trajat od 26. do 28. lipnja 2015.

Potvren line-up na Flow Festivalu Ljubljana ukljuuje svjetska imena poput Pet Shop Boys, Roisn Murphy, Metronomy, Run the Jewels, Caribou, Jose Gonzalez, Derrick May, Ame, Dixon, Bonobo DJ set i Koze, kao i odline lokalne te regionalne glazbene umjetnike kao to su Bad Copy, Edo Maajka, Jonathan, Polona Kasal x KALU i Torul. Na tri pozornice odrat e se vie od 30 stranih i domaih nastupa. Za line-up su zadueni umjetniki direktori Tuomas Kallio i Toni Rantanen zajedno s lokalnim organizatorima Mikkom Lehtinenom, Janom Senurom i Urhom Koriem.

Ljubljana jo nije imala priliku ugostiti glazbeni festival u tako velikom formatu. Flow Festival Ljubljana e nastojati da uz kvalitetnu zabavu proiri ponudu kulturnih aktivnosti u regiji i uspostavi uspjenu i dugoronu platformu za umjetnike, poduzetnike i lokalne zajednice. U isto vrijeme, festival namjerava biti eko-svjestan i usmjeren na koritenje recikliranih materijala, odrivih proizvoda i obnovljivih izvora energije.

Ulaznice Early bird za sva tri festivalska dana dostupne su do kraja oujka za 85 eura, a od poetka travnja, ulaznica e za sva tri dana festivala kotati 95 eura, kad istovremeno u prodaju dou jo jednodnevne ulaznice. // koma, 24 March, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Umagination @ ATP Arena Umag 07-09.06.2013

Umagination @ ATP Arena Umag 07-09.06.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM