Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Flow Festival dolazi u Sloveniju

jacbri news picture
Jedan od najkreativnijih i jedinstvenih glazbenih festivala na svijetu, po prvi put u povijesti, širi se izvan granica rodnog grada Helsinkija.

U suradnji sa slovenskim organizatorima, Flow Festival Helsinki odlučio je organizirati Flow Festival Ljubljana, koji će se jednako kao helsinški Flow, usmjeriti na svježu i inspirativnu glazbu, urbanu kulturu, likovnu umjetnost i odabranu kulinarsku ponudu lokalnih i regionalnih restorana, pivnica i vinarija. Flow Festival Ljubljana održat će se u industrijskom okruženju Tobačna mesto u Ljubljani i trajat od 26. do 28. lipnja 2015.

Potvrđen line-up na Flow Festivalu Ljubljana uključuje svjetska imena poput Pet Shop Boys, Roisín Murphy, Metronomy, Run the Jewels, Caribou, Jose Gonzalez, Derrick May, Ame, Dixon, Bonobo DJ set i Koze, kao i odlične lokalne te regionalne glazbene umjetnike kao što su Bad Copy, Edo Maajka, Jonathan, Polona Kasal x KALU i Torul. Na tri pozornice održat će se više od 30 stranih i domaćih nastupa. Za line-up su zaduženi umjetnički direktori Tuomas Kallio i Toni Rantanen zajedno s lokalnim organizatorima Mikkom Lehtinenom, Janom Senčurom i Urhom Koršičem.

Ljubljana još nije imala priliku ugostiti glazbeni festival u tako velikom formatu. Flow Festival Ljubljana će nastojati da uz kvalitetnu zabavu proširi ponudu kulturnih aktivnosti u regiji i uspostavi uspješnu i dugoročnu platformu za umjetnike, poduzetnike i lokalne zajednice. U isto vrijeme, festival namjerava biti eko-svjestan i usmjeren na korištenje recikliranih materijala, održivih proizvoda i obnovljivih izvora energije.

Ulaznice Early bird za sva tri festivalska dana dostupne su do kraja ožujka za 85 eura, a od početka travnja, ulaznica će za sva tri dana festivala koštati 95 eura, kad istovremeno u prodaju dođu još jednodnevne ulaznice. // koma, 24 March, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

James Zabiela @ Deep Makarska 20.07.2012

James Zabiela @ Deep Makarska 20.07.2012

Jacbri media support Proton Radio Techno FM