Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Jaka imena 7. ECO festivala

jacbri news picture
7. ECO Festival predstavlja bogat odabir izvoaa, od pionira anra do najveih zvijezdi svjetskih arena, te uz mnoge ekskluzive i premijere nudi i pregled regionalne techno scene.

Najvei slovenski ljetni festival elektronske glazbe nastavlja tradiciju legendarnih serija MeetMe i Sindustry, a u bajnih sedam godina etablirao se i kao jedan od najboljih techno festivala u sredinjoj Europi, pogotovo za ljubitelje neto tvreg zvuka. ECO moda i nije najvei techno festival u regiji, ali ima neto, to nedostaje mnogim drugima: toplu duu, vrst regionalni identitet i sluh za elje svojih vjernih i sve brojnijih fanova.

Opatje selo kod Nove Gorice u zapadnoj Sloveniji od 24. do 26. srpnja domain je poznatih DJ-a s etiri kontinenata. Detroitski arobnjak Jeff Mills donosi na 7. ECO Festival pionirski duh vremena, kad je techno pobjegao iz boce te poeo osvajati svijet. Kao jedan od njegovih nasljednika, na festival stie Dubfire, ameriki producent i DJ iranskog podrijetla, lan s Grammyjem nagraenog svjetski uspjenog dueta Deep Dish, koji je sa svojom etiketom Sci + Tec i agencijom Bullitt jedan od glavnih promotora suvremenog techna.

Nakon dugog vremena u nau regiju vraaju se Advent vs Industryalizer, dolazi svjea ukrajinska valkira Marika Rossa, dok boje Brazila ovaj put zastupaju Pet Duo i Fernanda Martins. panjolci Cesar Almena vs Nukete David Moleon vs Horacio Cruz premijerno nastupaju u back-2-back setovima, iz Portugala dolaze DJ Link i Carol' Fairy, a tu je i britanski Instigator. Od regionalnih heroja ve su najavljeni Veztax, Gumja i Ogi, a organizatori jo kriju neke meunarodne headlinere a i veinu regionalnih artista.

Cijena ulaznice u pretprodaji je trenutno 45 eura i ukljuuje ulaz za sve dane, slubeni after party, kampiranje i ECO shuttle. Za vie informacija o cijenama ulaznica, prepartyjima, uvjetima kampiranja te Dj natjeaju bacite oko na FB festivala. // koma, 24 March, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Electronic Beats @ ZG Velesajam 26.10.2012

Electronic Beats @ ZG Velesajam 26.10.2012

Jacbri media support Proton Radio Techno FM