Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Jaka imena 7. ECO festivala

jacbri news picture
7. ECO Festival predstavlja bogat odabir izvođača, od pionira žanra do najvećih zvijezdi svjetskih arena, te uz mnoge ekskluzive i premijere nudi i pregled regionalne techno scene.

Najveći slovenski ljetni festival elektronske glazbe nastavlja tradiciju legendarnih serija MeetMe i Sindustry, a u bajnih sedam godina etablirao se i kao jedan od najboljih techno festivala u središnjoj Europi, pogotovo za ljubitelje nešto tvrđeg zvuka. ECO možda i nije najveći techno festival u regiji, ali ima nešto, što nedostaje mnogim drugima: toplu dušu, čvrst regionalni identitet i sluh za želje svojih vjernih i sve brojnijih fanova.

Opatje selo kod Nove Gorice u zapadnoj Sloveniji od 24. do 26. srpnja domaćin je poznatih DJ-a s četiri kontinenata. Detroitski čarobnjak Jeff Mills donosi na 7. ECO Festival pionirski duh vremena, kad je techno pobjegao iz boce te počeo osvajati svijet. Kao jedan od njegovih nasljednika, na festival stiže Dubfire, američki producent i DJ iranskog podrijetla, član s Grammyjem nagrađenog svjetski uspješnog dueta Deep Dish, koji je sa svojom etiketom Sci + Tec i agencijom Bullitt jedan od glavnih promotora suvremenog techna.

Nakon dugog vremena u našu regiju vraćaju se Advent vs Industryalizer, dolazi svježa ukrajinska valkira Marika Rossa, dok boje Brazila ovaj put zastupaju Pet Duo i Fernanda Martins. Španjolci Cesar Almena vs Nukete David Moleon vs Horacio Cruz premijerno nastupaju u back-2-back setovima, iz Portugala dolaze DJ Link i Carol' Fairy, a tu je i britanski Instigator. Od regionalnih heroja već su najavljeni Veztax, Gumja i Ogi, a organizatori još kriju neke međunarodne headlinere a i većinu regionalnih artista.

Cijena ulaznice u pretprodaji je trenutno 45 eura i uključuje ulaz za sve dane, službeni after party, kampiranje i ECO shuttle. Za više informacija o cijenama ulaznica, prepartyjima, uvjetima kampiranja te Dj natječaju bacite oko na FB festivala. // koma, 24 March, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Electronic Beats @ ZG Velesajam 26.10.2012

Electronic Beats @ ZG Velesajam 26.10.2012

Jacbri media support Proton Radio Techno FM