Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Princ berlinskog Watergatea u Splitu

jacbri news picture
S prvim danima proljeća klub Kameleon dovodi u goste miljenika splitske publike Mitju Prinza.

Od davne '98. kada je prvi put nastupao u Splitu pa do danas Mitja se afirmirao u dj-a i producenta koji je svojim konstantnim radom i talentom oblikovao berlinsku scenu. Prije točno dvadeset godina legendarni berlinski klub Tresor pružio mu je priliku i ponudio rezidenciju što je Mitja objeručke iskoristio. Postao je poznat po svojim maratonskim setovima koji su znali trajati i po 14 sati, a za istoimeni label kluba snimio je mixani album koji mu je otvorio vrata brojnih svjetskih i europskih klubova. Ono što je uslijedilo bila je vlastita večer u klubu WMF gdje je zajedno s Dixonom predstavio Berlinu novi zvuk gradeći ga kroz gostovanja glazbenika kao što su Metro Area i Larry Heard.

Produkcija je za Mitju neizostavni dio u karijeri svakog dj-a pa je posljednjih 15 godina, osim za pultom, vrijeme provodio u studiju producirajući elektronsku glazbu, ali i glazbu za filmove i reklame. Njegov debitantski EP "Jack Crack" uvelike su podržali kolege iz svijeta elektronske scene i mnogobrojna publika, nakon čega je nastavio nizati EP-ove i remixe za različite labele. Trenutno surađuje sa Show B-em, vlasnikom Lossless labela te radi na novom EP-u za Pooledmusic Iana Pooleya.

Ono na što je posebno ponosan je rezidencija u klubu Watergate, koja traje već gotovo desetljeće, što je ujedno i najduža rezidencija u povijesti berlinske scene. Večer pod nazivom YES! profilirala se kroz artiste poput Carla Craiga, Radio Slavea i Moodymanna te je i danas jedna od najposjećenijih večeri ovog omiljenog berlinskog kluba.

Uz Mitju ovu subotu 28.ožujka nastupaju residenti kluba Kameleon Luka Jakir i Pille. Ulaznice se mogu nabaviti na ulazu kluba po cijeni od 40 kn do ponoći, a poslije ponoći ulaznica je 50 kn. // koma, 28 March, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Hartera K.LJ.B.-ing w/ POPOF @ Stereo Dvorana, Rijeka, 22.11.2008.

Hartera K.LJ.B.-ing w/ POPOF @ Stereo Dvorana, Rijeka, 22.11.2008.

Jacbri media support Proton Radio Techno FM