Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Princ berlinskog Watergatea u Splitu

jacbri news picture
S prvim danima proljea klub Kameleon dovodi u goste miljenika splitske publike Mitju Prinza.

Od davne '98. kada je prvi put nastupao u Splitu pa do danas Mitja se afirmirao u dj-a i producenta koji je svojim konstantnim radom i talentom oblikovao berlinsku scenu. Prije tono dvadeset godina legendarni berlinski klub Tresor pruio mu je priliku i ponudio rezidenciju to je Mitja objeruke iskoristio. Postao je poznat po svojim maratonskim setovima koji su znali trajati i po 14 sati, a za istoimeni label kluba snimio je mixani album koji mu je otvorio vrata brojnih svjetskih i europskih klubova. Ono to je uslijedilo bila je vlastita veer u klubu WMF gdje je zajedno s Dixonom predstavio Berlinu novi zvuk gradei ga kroz gostovanja glazbenika kao to su Metro Area i Larry Heard.

Produkcija je za Mitju neizostavni dio u karijeri svakog dj-a pa je posljednjih 15 godina, osim za pultom, vrijeme provodio u studiju producirajui elektronsku glazbu, ali i glazbu za filmove i reklame. Njegov debitantski EP "Jack Crack" uvelike su podrali kolege iz svijeta elektronske scene i mnogobrojna publika, nakon ega je nastavio nizati EP-ove i remixe za razliite labele. Trenutno surauje sa Show B-em, vlasnikom Lossless labela te radi na novom EP-u za Pooledmusic Iana Pooleya.

Ono na to je posebno ponosan je rezidencija u klubu Watergate, koja traje ve gotovo desetljee, to je ujedno i najdua rezidencija u povijesti berlinske scene. Veer pod nazivom YES! profilirala se kroz artiste poput Carla Craiga, Radio Slavea i Moodymanna te je i danas jedna od najposjeenijih veeri ovog omiljenog berlinskog kluba.

Uz Mitju ovu subotu 28.oujka nastupaju residenti kluba Kameleon Luka Jakir i Pille. Ulaznice se mogu nabaviti na ulazu kluba po cijeni od 40 kn do ponoi, a poslije ponoi ulaznica je 50 kn. // koma, 28 March, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

by martha

by martha

Jacbri media support Proton Radio Techno FM