Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Depo slavi prvu godinu rada

jacbri news picture
Zagrebaki klub Depo poklanja partijanerima besplatan upad na party kojim obiljeava prvu godinjicu rada.

U tih prvih godinu dana u klubu je gostovao niz poznatih imena: Dave the drummer, Aril Brikha, Candy Cox, Marko Nasti, Terry Francis, Rebekah, Fernanda Martins, Petar Dundov, Mauro Piccoto, Lukas, Ladida, Makarov & Steen, Du Art, Tomcraft, Nathan Coles, David Meiser, Forest People, Tom Hades, X-dream, Scientific Funk, A.Paul, Okain... Pored njih, tu su bili i gotovo svi relevantni domai DJ-i i stare i nove kole.

Na sam Uskrs, u nedjelju (05.04.2015.) od 22h DEPO klub poklanja svima besplatan upad na party DEPO klub - 1st ANNIVERSARY
CELEBRATION. I to nije sve, kako i prilii pravom roendanu, klub asti sve posjetitelje i piem dobrodolice. Ni to nije sve, prvih 50 posjetitelja dobiva CD miks Tea Haroude.

Za glazbu se tijekom veeri brinu Teo Harouda, Domagoj Radas, Shi Pe, Teo Zver, Sthekerson i Teychee. Zabava poinje u nedjelju u 22h, zavrava u ponedjeljak u 6 ujutro. Dan je neradni, stoga samo oputeno... // koma, 04 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Outlook Festival 2011 @ Punta Christo

Outlook Festival 2011 @ Punta Christo

Jacbri media support Proton Radio Techno FM