Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Nova imena Stop Making Sense

jacbri news picture
Uz dodatak na lineupu, Stop Making Sense je objavio i lineup zabava na brodovima, a dostupne su i jeftinije festivalske ulaznice za regiju.

Stop Making Sense festival se odrava esti put u Tisnom od 16. - 19. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno. Paljivo biran lineup kombinira eklektine zvuke undergrounda s onima najpoznatijih DJ kolektiva, a sve se odvija na festivalskoj lokaciji, zabavama na brodovima i klubu Barbarella's na otvorenom.

Postavi koju otprije ve ine Skream, Jackmaster, Anja Schneider, Nick Hoppner i Anthony Naples sada se prikljuuju DJ Koze, The Black Madonna, Moomin, Levon Vincent i Graeme Clark iliti The Revenge. Glazba vas okruuje 18 sati dnevno, na festivalskoj lokaciji u Tisnom ili u klubu Barbarellas, a dnevno isplovljavaju dvije zabave na brodovima koje reiraju ekipe Mobilee, Tesselate, Warm, Percolate, Get Diverted, Club te je u gostima Martyn, Jackmaster, Jasper James, Skream ili pak Sebo K.

BOAT PARTIES
17.7., 1418h MOBILEE w Sebo K + AND.ID + Miss Jools
17.7., 1923h TESSELLATE w DJ Koze + Tessellate residents

18.7., 14-18h WARM w Nick Hoppner + Ali Tillett + Myles Mears
18.7., 1923h PERCOLATE w Anthony Naples + Martyn + Krywald + Farrer

19.7., 1418h GET DIVERTED w The Revenge + Rob Alldritt
19.7., 1923h CLUB w Skream + Jackmaster + Jasper James

Festivalske ulaznice vrijede za sav program na lokaciji The Garden Tisno, te u klubu Barbarella's, a dostupne su povoljnije cijene za regiju preko sustava Entrio.hr. Ulaznice za zabave na brodovima se kupuju odvojeno (Resident Advisor). // koma, 04 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

James Zabiela @ Stereo Dvorana 17.02.2012

James Zabiela @ Stereo Dvorana 17.02.2012

Jacbri media support Proton Radio Techno FM