Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Hard lupanje stiglo na Pag

jacbri news picture
Bilo je pitanje vremena kada e se desecima festivala na obali Jadrana pridruiti i jedan orijentiran tvrim plesnim stilovima. Taj dan je stigao!

Rije je o Hard Island Festivalu koji e se premijerno odrati na ve provjerenoj najpoznatijoj party plai Zre od 03. do 06. srpnja 2015. Hard dance scena predstavlja onu tvru stranu elektronske glazbe koja ujedinjuje glazbene stilove kao to su hardcore, hardstyle i hardtechno, gabber. Diljem svijeta broji milijune svojih poklonika, a u regiju u obliku ljetnog festivala stie po prvi put.

Tijekom etri dana i tri noi ujedinit e se vodee organizacije, izvoai i labeli rastue hard dance scene. U takav tvrdi kalibar spadaju globalno poznate organizacije Q-dance i Hardcore Italia, kao i glazbene etikete Dirty Workz, Traxtorm i Unite Records iz Belgije, Italije i Nizozemske. Hard Island je za svoje prvo izdanje sluao publiku te odabrao headlinere koje je DJ Mag svrstao meu TOP 100 najboljih DJ-a na svijetu.

jacbri news picture

Od headlinera najavljeni su DJ Wildstylez, Dj Coone, DJ Zatox, legendarni The Stunned Guys, Anime, Mad Dog, Art Of Fighters, Alien T, Nico & Tetta, Da Twekaz, Dr. Rude i Noisecult. Lista izvoaa nadopunjavati e se kako se budu bliili vrui ljetni dani, a organizatori su se pobrinuli da Hard Island bude festival intimne i ekskluzivne atmosfere pa je u prodaju puten vrlo limitirani broj ulaznica.

Svi oni eljni neeg drugaijeg i naglaavamo tvreg glazbenog odabira na Zru dolaze na svoje... // koma, 04 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Hartera K.LJ.B.-ing w/ CHYMERA @ Stereo Dvorana, RI 24.01

Hartera K.LJ.B.-ing w/ CHYMERA @ Stereo Dvorana, RI 24.01

Jacbri media support Proton Radio Techno FM