Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Hard lupanje stiglo na Pag

jacbri news picture
Bilo je pitanje vremena kada će se desecima festivala na obali Jadrana pridružiti i jedan orijentiran tvrđim plesnim stilovima. Taj dan je stigao!

Riječ je o Hard Island Festivalu koji će se premijerno održati na već provjerenoj najpoznatijoj party plaži Zrće od 03. do 06. srpnja 2015. Hard dance scena predstavlja onu tvrđu stranu elektronske glazbe koja ujedinjuje glazbene stilove kao što su hardcore, hardstyle i hardtechno, gabber. Diljem svijeta broji milijune svojih poklonika, a u regiju u obliku ljetnog festivala stiže po prvi put.

Tijekom četri dana i tri noći ujedinit će se vodeće organizacije, izvođači i labeli rastuće hard dance scene. U takav tvrdi kalibar spadaju globalno poznate organizacije Q-dance i Hardcore Italia, kao i glazbene etikete Dirty Workz, Traxtorm i Unite Records iz Belgije, Italije i Nizozemske. Hard Island je za svoje prvo izdanje slušao publiku te odabrao headlinere koje je DJ Mag svrstao među TOP 100 najboljih DJ-a na svijetu.

jacbri news picture

Od headlinera najavljeni su DJ Wildstylez, Dj Coone, DJ Zatox, legendarni The Stunned Guys, Anime, Mad Dog, Art Of Fighters, Alien T, Nico & Tetta, Da Twekaz, Dr. Rude i Noisecult. Lista izvođača nadopunjavati će se kako se budu bližili vrući ljetni dani, a organizatori su se pobrinuli da Hard Island bude festival intimne i ekskluzivne atmosfere pa je u prodaju pušten vrlo limitirani broj ulaznica.

Svi oni željni nečeg drugačijeg i naglašavamo tvrđeg glazbenog odabira na Zrću dolaze na svoje... // koma, 04 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Loco Dice @ Ambasada Gavioli 26.04.2013

Loco Dice @ Ambasada Gavioli 26.04.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM