Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Glazbeni program Festivala tolerancije

jacbri news picture
Besplatne projekcije, predavanja, radionice, izlobe i razni edukacijski sadraji samo su dio devetog izdanja Festivala tolerancije JFF Zagreb. Ima tu i plesa!

Osim klezmer glazbe, nastale kao spoj razliitih kultura i tradicionalne idovske glazbe, jazza i klasine glazbe, festival se moe pohvaliti kao festival s kvalitetnim programom elektronike glazbe. Do sada je ugostio mnoge renomirane strane i domae producente i DJ-eve kao to su: Phon.O, The cloniOUs, Cid Rim, Lefto, Romare, KU BO / Stereotyp, Ogris Debris i Joyce Muniz.

Ni ove godine kvaliteta glazbenog sadraja ne zaostaje za prethodnima. Glazbeni program poinje u srijedu s maarskim Bogdan Norbert triom koji e nastupiti na prekrasnoj terasi Swanky bara, nastavlja se multimedijalnim performansom poznatog talijanskog vizualnog umjetnika Roberto Paci Dalo u velikog dvorani kina Europa, dok e festival zatvoriti energini mnchenski bass duo Schlachthofbronx i beki veseljaci Kibbutz Klub uz pomo Whateverest DJ-eva i CFSN-ovog phillipea u klubu Klub.

Srijeda, 15/4 @ Swanky (Ilica 50) - terasa bara
Bogdan Norbert Trio - live (HU)

etvrtak, 16/4 @ velika dvorana kina Europa
Roberto Paci Dalo predstavlja "Ye Shanghai" multimedijalni performans

Subota, 18/4 @ Klub - CLOSING PARTY
Room 1: Schlachthofbronx (DE) - live, Whateverest DJs (Anto Anto & Indy) + phillipe (CFSN)
Room 2: Kibbutz Klub (AT) // koma, 04 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

James Zabiela @ Deep Makarska 20.07.2012

James Zabiela @ Deep Makarska 20.07.2012

Jacbri media support Proton Radio Techno FM