Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Drugi Stereotip u kultnom Tucmanu

jacbri news picture
Stereotip i dalje inzistira na plesnim nedjeljama, a datum kojeg treba zapamtiti jest 26. travnja.

Nakon izvanrednog prologodinjeg debitantskog izdanja Stereotipa, ova glazbeno-plesna manifestacija poziva na svoje drugo izdanje na drugoj lokaciji u gimnastikom klubu Sokol poznatom i kao dvorana Tucman. Spektakularna dvorana 130 godina duge, bogate i adrenalinske povijesti u posljednja dva desetljea nije preesto ugoavala elektronske plesnjake otvorenog tipa, no usprkos tome, a djelomino i upravo zbog toga isti se esto prepriavaju te su do dana dananjeg dosegli status urbanih legendi. Svaka od tih pria redovito bi zavravala eljom da se Tucman ponovo premjeri plesnim korakom.

Organizatori i stalni DJ-evi Stereotipa iskusni, trajni i odlini majstori dobrih zabava, Felver i Dixon, iznimno su zadovoljni to je ova dugooekivana plesna orkestracija u njihovim rukama. Tko su ostali lanovi plesnog orkestra te emu se jo moemo nadati pod spektakularnim Tucmanovim svodom, otkrit e se u narednim tjednima pred zabavu koja ve sada mirie na uzbuenje!

Premda je Stereotip zimu proveo u ugodnoj hibernaciji i reminiscencijama na vruu zabavu u kinu Mosor, domainski dvojac nije mirovao, upravo suprotno. Dixon je drugu godinu zaredom ponio laskavu i lukrativnu titulu najboljeg svjetskog DJ-a po izboru utjecajnog online magazina za elektronsku glazbu Resident Advisora koji ga nije propustio pohvaliti kako usprkos estim nastupima pred festivalskim i inim masama, istima ne podilazi ve i dalje dri svoju nezavisnu poziciju te ne odustaje od glazbenog avanturizma zbog kojeg ga, meu ostalima, oboava i domaa publika. Felver se nakon studenog Stereotipa nije zaustavljao, palei nastup za nastupom potvrujui da je nakon dvadesetak aktivnih godina bavljenja glazbom i dalje jedan od najboljih domaih DJ-eva.

Ulaznice za drugi Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim slubenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Cijena ulaznice u ranoj pretprodaji iznosi 95.00 kuna. Koliina ulaznica u ranoj pretprodaji je ograniena. // koma, 04 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

John Digweed @ Ambasada Gavioli 30.03

John Digweed @ Ambasada Gavioli 30.03

Jacbri media support Proton Radio Techno FM