Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Drugi Stereotip u kultnom Tucmanu

jacbri news picture
Stereotip i dalje inzistira na plesnim nedjeljama, a datum kojeg treba zapamtiti jest 26. travnja.

Nakon izvanrednog prošlogodišnjeg debitantskog izdanja Stereotipa, ova glazbeno-plesna manifestacija poziva na svoje drugo izdanje na drugoj lokaciji – u gimnastičkom klubu Sokol poznatom i kao dvorana Tucman. Spektakularna dvorana 130 godina duge, bogate i adrenalinske povijesti u posljednja dva desetljeća nije prečesto ugošćavala elektronske plesnjake otvorenog tipa, no usprkos tome, a djelomično i upravo zbog toga – isti se često prepričavaju te su do dana današnjeg dosegli status urbanih legendi. Svaka od tih priča redovito bi završavala željom da se Tucman ponovo premjeri plesnim korakom.

Organizatori i stalni DJ-evi Stereotipa – iskusni, trajni i odlični majstori dobrih zabava, Felver i Dixon, iznimno su zadovoljni što je ova dugoočekivana plesna orkestracija u njihovim rukama. Tko su ostali članovi plesnog orkestra te čemu se još možemo nadati pod spektakularnim Tucmanovim svodom, otkrit će se u narednim tjednima pred zabavu koja već sada miriše na – uzbuđenje!

Premda je Stereotip zimu proveo u ugodnoj hibernaciji i reminiscencijama na vruću zabavu u kinu Mosor, domaćinski dvojac nije mirovao, upravo suprotno. Dixon je drugu godinu zaredom ponio laskavu i lukrativnu titulu najboljeg svjetskog DJ-a po izboru utjecajnog online magazina za elektronsku glazbu Resident Advisora koji ga nije propustio pohvaliti kako usprkos čestim nastupima pred festivalskim i inim masama, istima ne podilazi već i dalje drži svoju nezavisnu poziciju te ne odustaje od glazbenog avanturizma zbog kojeg ga, među ostalima, obožava i domaća publika. Felver se nakon studenog Stereotipa nije zaustavljao, paleći nastup za nastupom potvrđujući da je nakon dvadesetak aktivnih godina bavljenja glazbom i dalje jedan od najboljih domaćih DJ-eva.

Ulaznice za drugi Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Cijena ulaznice u ranoj pretprodaji iznosi 95.00 kuna. Količina ulaznica u ranoj pretprodaji je ograničena. // koma, 04 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

2. dio by baroive

2. dio by baroive

Jacbri media support Proton Radio Techno FM