Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Novi materijal legendarnog Darudea

jacbri news picture
Legendarni Darude predstavlja novi singl s još neimenovanog četvrtog studijskog albuma. A i "Sandstorm" mu je još uvijek aktualan, u neku ruku.

Finski producent i DJ Darude u 2015. uživa u novom, uzbudljivom poglavlju karijere. U samo prva 3 mjeseca godine nastupao je diljem svijeta, od Miamija do Australije i tamošnjeg putujućeg Future Music Festivala gdje je kao poseban gost posjetio pet gradova. Tako to ide kad su iza vas brojni hit singlovi, nagrade i festivalske gaže u ulozi headlinera.

10. travnja čovjek sprema izlazak novog singla "Beautiful Angel", najavne pjesme novog albuma, ni manje ni više nego preko velikog Warner Music labela. U pitanju je trance produkcija idealna za masovke, na tragu onog što se trenutno konzumira, no opet i sa prepoznatljivim Darude-pečatom i vokalom AI AM.

Poslušajte: Darude - Beautiful Angel

Vjerovali ili ne, njegov kultni hit "Sandstorm" još je itekako aktualan. Postao je favorit kako glazbenim fanovima, tako i onima na polju sporta i filma i bio iskorišten u svemu, od TV kanala poput HBO i BBC do niza holivudskih filmova ("Under The Skin" s Scarlett Johansson, "Fun With Dick and Jane" Jima Careya...). Pjesma uživa veliku popularnost i na događajima u NFL, NBA, Wimbledonu, Svjetskom prvenstvu u hokeju na ledu, pa čak i UFC-u (zahvaljujući Wanderleiu Silvi), UEFI, kao i u globalnim reklamnim kampanjama brandova poput Honde, Playstationa te Nikeu, u čijoj su reklami gostovali LeBron James i Kobe Bryant.

Traka je popularna i u gaming industriji te korištena u blockbuster igrama poput EA Sports NHL 11 i DJ Hero serijalu, no pravi se hype može zahvaliti online platformi League of Legends i prenošenju igre putem Twitch.tv, zahvaljujućičemu se raširila kao meme diljem interneta. Svi ste makar jednom naletjeli na neki Youtube video gdje netko na pitanje "koja je ovo stvar?" dobiva odgovor "Darude - Sandstrom", zar ne?

Činjenicu da je pjesma globalni meme iskoristio je ovog 1. travnja i sam Youtube, nudeći na taj dan pjesmu kao prijedlog prilikom svake pretrage, kao i postavljanjem posebnog "Easter Egg" gumba na čiji je pritisak krenula svirati. Tako se "Sandstorm" pridružio nizu Youtubeovih prvotravanjskih spački i možda pridobio još kojeg novog fana.

Nema sumnje da će pjesma još neko vrijeme doprinositi Darudeovoj karijeri. Hoće li se neka pjesma s novog albuma približiti tom kultnom statusu, saznat ćemo uskoro. // koma, 06 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Outlook Festival 2012 - 1st Day

Outlook Festival 2012 - 1st Day

Jacbri media support Proton Radio Techno FM