Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Novi materijal legendarnog Darudea

jacbri news picture
Legendarni Darude predstavlja novi singl s jo neimenovanog etvrtog studijskog albuma. A i "Sandstorm" mu je jo uvijek aktualan, u neku ruku.

Finski producent i DJ Darude u 2015. uiva u novom, uzbudljivom poglavlju karijere. U samo prva 3 mjeseca godine nastupao je diljem svijeta, od Miamija do Australije i tamonjeg putujueg Future Music Festivala gdje je kao poseban gost posjetio pet gradova. Tako to ide kad su iza vas brojni hit singlovi, nagrade i festivalske gae u ulozi headlinera.

10. travnja ovjek sprema izlazak novog singla "Beautiful Angel", najavne pjesme novog albuma, ni manje ni vie nego preko velikog Warner Music labela. U pitanju je trance produkcija idealna za masovke, na tragu onog to se trenutno konzumira, no opet i sa prepoznatljivim Darude-peatom i vokalom AI AM.

Posluajte: Darude - Beautiful Angel

Vjerovali ili ne, njegov kultni hit "Sandstorm" jo je itekako aktualan. Postao je favorit kako glazbenim fanovima, tako i onima na polju sporta i filma i bio iskoriten u svemu, od TV kanala poput HBO i BBC do niza holivudskih filmova ("Under The Skin" s Scarlett Johansson, "Fun With Dick and Jane" Jima Careya...). Pjesma uiva veliku popularnost i na dogaajima u NFL, NBA, Wimbledonu, Svjetskom prvenstvu u hokeju na ledu, pa ak i UFC-u (zahvaljujui Wanderleiu Silvi), UEFI, kao i u globalnim reklamnim kampanjama brandova poput Honde, Playstationa te Nikeu, u ijoj su reklami gostovali LeBron James i Kobe Bryant.

Traka je popularna i u gaming industriji te koritena u blockbuster igrama poput EA Sports NHL 11 i DJ Hero serijalu, no pravi se hype moe zahvaliti online platformi League of Legends i prenoenju igre putem Twitch.tv, zahvaljujuiemu se rairila kao meme diljem interneta. Svi ste makar jednom naletjeli na neki Youtube video gdje netko na pitanje "koja je ovo stvar?" dobiva odgovor "Darude - Sandstrom", zar ne?

injenicu da je pjesma globalni meme iskoristio je ovog 1. travnja i sam Youtube, nudei na taj dan pjesmu kao prijedlog prilikom svake pretrage, kao i postavljanjem posebnog "Easter Egg" gumba na iji je pritisak krenula svirati. Tako se "Sandstorm" pridruio nizu Youtubeovih prvotravanjskih spaki i moda pridobio jo kojeg novog fana.

Nema sumnje da e pjesma jo neko vrijeme doprinositi Darudeovoj karijeri. Hoe li se neka pjesma s novog albuma pribliiti tom kultnom statusu, saznat emo uskoro. // koma, 06 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

by tomi

by tomi

Jacbri media support Proton Radio Techno FM