Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Barrakud 2015: nova imena

jacbri news picture
I u 2015. Barrakud se održava na dvije lokacije: od 29. srpnja do 2. kolovoza u Grčkoj (Corfu), te potom od 8. do 15. kolovoza u Hrvatskoj (Pag, Zrće).

Festival i ovaj put na dvije sjajne lokacije nudi ponešto drugačiju viziju zabave na odmoru, s naglaskom na pažljivo odabranu vizualnu i zvučnu kulisu. Garancija za to su kvalitetni partneri tipa Ants, Cocoon, Crew Love, Defected, Ellum i El Row.

Corfu, Grčka / 29.7. - 2.8.

Barks, Corrado Bucci, Dauwd (live), Dj Koze, Dj Tennis, Ellen Allien, Giammarco Orsini, Go Dugong, Godblesscomputers, Kangding Ray (live), Lele Sacchi, Lone (live), Matteo Wnb, Mattia Fontana, Midland, Milkborg, Munir Nadir, Nastia, Navid Izadi, O[Phase], P41, Philipp & Cole, Rodhad, Scuba, Soul Clap, Stephan Esse, Tanner Ross, Tiger & Woods (live), Tom Trago...

Zrće, Pag / 8.8. - 15.8.

Alex Nilmar, Alessio Lerma, Andrea Oliva, Apparell, Barnt, Damir Hoffman, Dennis Ferrer, DISCIPLES, Dubfire, Ellen Allien, Ilario Alicante, Los Suruba, Maceo Plex, Marc Maya, Matthiass Tanzman, Maurizio Schmitz, Philipp & Cole, Re_Named, Recondite (live), Sam Divine, SHADED (live), Shall Ocin, Simon Adams, Sven Vath...

Ulaznice su na svakom festivalu po 109 eura, dok paketi koji uključuju i smještaj počinju od 309 eura za Grčku i 344 eura za Pag.

#ravetheworld // koma, 06 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Valentino Kanzyani - Back To The Future @ Ambasada Gavioli, Izola 18.05.2013

Valentino Kanzyani - Back To The Future @ Ambasada Gavioli, Izola 18.05.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM