Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Viva Riva u Zadru

jacbri news picture
Više od 20 DJ-a iz svijeta, regije i Hrvatske nastupit će na festivalu za koji je najavljena spektakularna produkcija i efekti.

Viva Riva je festival koji će se održati 7. i 8. kolovoza na istočnom dijelu zadarske rive.

Prvo izdanje će ugostiti neke od najpoznatijih DJ-a današnjice od kojih ističemo headlinere prve faze objave, Sam Paganinija iz Italije koji nastupa po prvi put u Hrvatskoj i koji je trenutno jedan od najtraženijih DJ-a. Gotovo da i nema velikog elektroničkog festivala na kojemu ovaj talijanski techno mag ne nastupa.

Marco Bailey iz Belgije drugi je headliner prve faze. Veteran koji je obišao svijet nekoliko puta jedan je od najplodnijih techno autora današnjice. U Hrvatskoj uživa kultni status.

Druga faza line upa će biti objavljena sredinom lipnja i predstaviti će još nekoliko svjetskih imena.

Publiku očekuje pravi vizualni spektakl! Uz spektakularan vatromet, laser i light show direktno iz mora, te posebno dizajniranu dvostranu pozornicu. Takva pozornica, ispod koje će posjetitelji cirkulirati kroz tunel s jednog podija na drugi, pravi je novitet u produkciji i svoju će premijeru imati na ovom festivalu.

Cijena ulaznice svakog dana posebno biti će 99 kn dok će festivalska biti 149 kn. Early bird festivalske ulaznice od 100 kn puštene su u prodaju preko www.ticketshop.hr. Na dan festivala ulaznice će se mijenjati za narukvice. // koma, 12 May, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Carnival DJ Session w Robert Babicz @ Delta Rijeka 18.02.2012

Carnival DJ Session w Robert Babicz @ Delta Rijeka 18.02.2012

Jacbri media support Proton Radio Techno FM