Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Supergrupa, Mr.Lee & IvaneSky

jacbri news picture
Nakon prošlotjedne Večeri uz priče neformalne književne skupine RI LIT i koncerta Zorana Čalića, program Op.Arta nastavlja se ovaj petak 29. svibnja.

A taj petak 29.5. u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer s početkom u 19 sati očekuje vas grupna izložba mladih autora i autorica pod nazivom Supergrupa.

Ova izložba simptomatično se nadovezuje uz Student day festival i njegov popratni sadržaj poznat kao Culture week čiji je cilj revitalizirati jedan dio grada i to upravo Križanićevu ulicu (poznatiju kao Pasage – Pasaž) preko puta hotela Kontinental u Rijeci. Koliko god je Križanićeva zapuštena ulica, toliko ima potencijala postati lokacija u kojoj će se odvijati društveno-umjetnički sadržaji, upravo zbog činjenice da u njoj prevladavaju galerije i ateljei te da se nalazi u centru grada.

Barbara Babačić, voditeljica projekta Culture week i Op.Art festivala, okupila je riječke muraliste i vlasnike galerija (koji djeluju i kao ulični umjetnici) da 20. svibnja počnu s ocrtavanjem murala u Križanićevoj ulici da bi se potom isti umjetnici svojim radovima predstavili na Op.Art festivalu 29. svibnja, unutar Umjetničkog paviljona Juraj Šporer s početkom u 19 sati.

jacbri news picture

Autori i autorice koji će u opatijskom Šporer – u svoje radove imati izložene do 6. lipnja su: Ninja Tiger, pekmezmed, OjoMAGico, Šumski, Džedaj, Tifani Rubi, Željko Bašković, Petar Đakulović, Maja Vodanović i Bojan Hercigonj.

Nakon izložbe u Šporeru, plan je zadržati taj "diskretni šarm buržoazije" i uživati u inovativnom domjenku fingerfood stručnjakinje Nine Špalj na terasi paviljona Juraj Šporera koji se nalazi tik uz more, a da se atmosfera održi takvom, svojim koncertom u 20 sati će se pobrinuti Mr.Lee & IvaneSky (Mrle i Ivanka Mazurkijević) uz pratnju Dražena Baljka (Let 3) i Vlade Simčića Vave (ex Laufer) na gitarama.

Etablirani glazbeni par, Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević – s dugoročnim angažmanom u vlastitim rock sastavima, Let 3 i Stampedo – započinju zajedničko autorsko glazbeno putovanje koje varira od stvaranja filmske glazbe do ostalih muzičkih i kazališnih projekata. Kako kaže Hrvoje Horvat, novinar hrvatskog izdanja Rolling Stone magazina, ova jedinstvena forma kombinira sjajne umjetničke vještine i pustolovni duh jednako kao primamljive efekte u novoj kombinaciji popa, countrya, techna, elektronike, vodvilja te ostalih utjecaja što sve zajedno stvara neku vrstu nelokaliziranog mjuzikla za one koji cijene prošlost, ali žive za budućnost.

Nakon koncerta na DJ mjesto sjeda Mr.Lee (Mrle) te prži mozak svojim DJ setom koji ga je pozicionirao na treće mjesto Mixcloud ljestvice u svibnju 2015., a nastavljamo u ExPortDelti na Studentday festivalu. // koma, 25 May, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Hideout Festival  2012 @ Aquarius

Hideout Festival 2012 @ Aquarius

Jacbri media support Proton Radio Techno FM