B..ze
Bređi Kužer
|
 |
« Reply #35 on: June 15, 2007, 12:44:21 PM » |
|
250$ ??? Ma fak of...nisu normalni....kada izađe biti će stotinjak,ako ne i manje... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anthrax
|
 |
« Reply #36 on: June 15, 2007, 12:45:26 PM » |
|
ne znam...dao bi ja i vise od 300 da treba samo da mi dodje u ruke prvi tjedan izlaska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirzinho
Mega Baja bez majice
Propeller Records
|
 |
« Reply #37 on: June 15, 2007, 12:48:36 PM » |
|
250$ ??? Ma fak of...nisu normalni....kada izađe biti će stotinjak,ako ne i manje...  bit ce djabe... torenti ce radit ko blesavi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B..ze
Bređi Kužer
|
 |
« Reply #38 on: June 15, 2007, 12:50:32 PM » |
|
250$ ??? Ma fak of...nisu normalni....kada izađe biti će stotinjak,ako ne i manje...  bit ce djabe... torenti ce radit ko blesavi  Možda si fulao moj post gore...kupit će se čisto zbog neta kuiš,torrenti i ovako rade ko blesavi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sionri
Jacbri Pancir
|
 |
« Reply #39 on: June 15, 2007, 12:59:34 PM » |
|
ne znam...dao bi ja i vise od 300 da treba samo da mi dodje u ruke prvi tjedan izlaska
brijem da ću si ja nabaviti za 50kn.. 
|
|
|
|
|
|
all that we need to do in life is to decide what to do with the time that is given to us
|
|
|
|
anthrax
|
 |
« Reply #40 on: June 15, 2007, 01:04:02 PM » |
|
brijem da ću si ja nabaviti za 50kn..  da i igrat na battle kurcu sa 50 kuna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B..ze
Bređi Kužer
|
 |
« Reply #41 on: June 15, 2007, 02:05:04 PM » |
|
Baš...sionri,čitaj cijeli topic,ako imaš net zašto biš uopće plaćao tih 50 kn...ali sa tim prženim,skinutim,kopiranim se ne može preko neta plejat,bejbe... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sionri
Jacbri Pancir
|
 |
« Reply #42 on: June 15, 2007, 09:03:48 PM » |
|
Baš...sionri,čitaj cijeli topic,ako imaš net zašto biš uopće plaćao tih 50 kn...ali sa tim prženim,skinutim,kopiranim se ne može preko neta plejat,bejbe...  I know  ali svejedno nemam 500 kn da si kupim original 
|
|
|
|
« Last Edit: June 16, 2007, 01:34:54 PM by sionri »
|
|
all that we need to do in life is to decide what to do with the time that is given to us
|
|
|
|
anthrax
|
 |
« Reply #43 on: June 16, 2007, 08:08:30 AM » |
|
Baš...sionri,čitaj cijeli topic,ako imaš net zašto biš uopće plaćao tih 50 kn...ali sa tim prženim,skinutim,kopiranim se ne može preko neta plejat,bejbe...  I know  aji svejedno nemam 500 kn da si kupim original  nemam ni ja ali grist cu, ubijat, silovat da ih nabavim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sionri
Jacbri Pancir
|
 |
« Reply #44 on: June 16, 2007, 01:36:40 PM » |
|
Baš...sionri,čitaj cijeli topic,ako imaš net zašto biš uopće plaćao tih 50 kn...ali sa tim prženim,skinutim,kopiranim se ne može preko neta plejat,bejbe...  I know  ali svejedno nemam 500 kn da si kupim original  nemam ni ja ali grist cu, ubijat, silovat da ih nabavim  kad kupim igre kod pirata obično dobijem i brdo problema (npr. ne mogu instalirati zakrpu)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B..ze
Bređi Kužer
|
 |
« Reply #45 on: June 16, 2007, 02:13:28 PM » |
|
 kad kupim igre kod pirata obično dobijem i brdo problema (npr. ne mogu instalirati zakrpu) Možeš....sačuvaj oriđiđi .exe u nekom folderu i kada želiš instalirat zakrpu samo ga prekopiraš preko cracka,instališeš zakrpu i onda skineš novi crack koji ti odgovara verziji zakrpe...  A i svi ostali navodni problemi ne predstavljaju nikakav problem...
|
|
|
|
« Last Edit: June 16, 2007, 03:24:01 PM by B..ze »
|
|
|
|
|
|
anthrax
|
 |
« Reply #46 on: March 16, 2008, 11:00:51 AM » |
|
The long awaited Zerg have been revealed over at the official Starcraft 2 site! Here’s some of the preliminary information:
Units:
Roaches
* Very fast speed + high regeneration rate * Absorbs lot of damage so without focus fire on this unit, it won’t be easily killed
Overload:
* Creates creep, more special abilities are added, slow + no attack * Has some kind of disruption skill but is not a detector * Can mutate into Overseer
Overseer
* Detector; can see far away
Queen
* Completely different from Queen of original Starcraft * Very powerful, can own only one queen at a time * It is land unit and can attack * Many special abilities including creating defensive buildings, toxic creep + tunnel * It can mutate and the mutated Queen can make Deep Tunnel (teleport to any Zerg building??)
(Toxic Creep)
* Damages units on this kind of creep
(Swarm Infestation)
* Temporarily turn Zerg buildings into defensive fortress
(Regeneration)
* Restores HP of building quickly
Baneling
* Suicide attacker, moves like ball (rolls), mutated from Zergling
Nydus Worm
* Makes entrance/exit anywhere on the map
Infestor
* Spell support unit. Has Dark Swarm and some old Zerg spells too, can’t attack * Moves while in burrow mode + Disease skill too * Uses Infestation to infest buildings; Infested buildings can produce Infested marines at rapid rate * Create aura around single unit, which damages any unit near it
Swarm Guardian
* Mutation of Mutalisks * Has a long range attack, and can produce broodlings
Zergling
* Fast, useful in groups
Hydralisk
* Same as before
Mutalisks
* Still has “bounce” attack
Lurker
* Same as in SC I
Infested Marine
* Created from Infested buidlings, slow but similar to marines * Perhaps has ranged attack instead of suicide bombing?
Ultralisks
* Most powerful Zerg Unit * Has splash damage + high HP
Corruptor
* Infests other unit (it is not mind control) * Air to Air unit * Infested air units become stationary turrets
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fataL errOr
Jacbri Pancir
|
 |
« Reply #47 on: March 17, 2008, 09:03:22 AM » |
|
brijem da ću si ja nabaviti za 50kn..  da i igrat na battle kurcu sa 50 kuna Ima drugih servera... Ja nemam pojma jel meni uopche bude radio SC2 na mojoj kanti, nadam se da hoche kad piknem novu grafu ^^ btw chini mi se da su Zergovi malo overpowerani :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ILOVETECHNO
Ultra moćan
|
 |
« Reply #48 on: May 06, 2008, 11:02:26 AM » |
|
UH UH ceka se taj starcraft....jos kad bi napravili neki crack za battle net, hm.... mogu zergovi bit overpowerani kolko hoce, al dok su protossi tu, mogu im samo pusit k  EN TARO ADUN 
|
|
|
|
|
|
I (¯`´¯) TECHNO
IGNORANTIA IURIS NON EXCUSAT.
|
|
|
|
anthrax
|
 |
« Reply #49 on: May 06, 2008, 11:12:59 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ILOVETECHNO
Ultra moćan
|
 |
« Reply #50 on: May 06, 2008, 11:15:54 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
I (¯`´¯) TECHNO
IGNORANTIA IURIS NON EXCUSAT.
|
|
|
B..ze
Bređi Kužer
|
 |
« Reply #51 on: May 06, 2008, 05:36:33 PM » |
|
Čuj geekuše!  Battlecruiser operational!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anthrax
|
 |
« Reply #52 on: May 06, 2008, 07:03:49 PM » |
|
Čuj geekuše!  Battlecruiser operational! Terran pussy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kennydj
Ultra moćan
|
 |
« Reply #53 on: May 06, 2008, 07:20:35 PM » |
|
Kad izađe mogli bi se nači ljubitelji protossa,terrana i zergova pa da vidimo tko je jači 
|
|
|
|
|
|
DANGER KEEP OUT maximum noise output
ENTER AT YOUR OWN RISK
|
|
|
|
anthrax
|
 |
« Reply #54 on: May 06, 2008, 08:28:24 PM » |
|
Kad izađe mogli bi se nači ljubitelji protossa,terrana i zergova pa da vidimo tko je jači  gle ovako....mi sinovi Aiura cemo se udruzit sa supcima od ljudoi da naguzimo zerga i onda cemo poslat 2 mothershipa da sjebemo teranske picke i to je to  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kennydj
Ultra moćan
|