|
dark_sign
Moderator
|
 |
« Reply #140 on: February 07, 2010, 01:09:37 PM » |
|
VODEĆI IZVOĐAČ SUBOTNJEG PROGRAMA RIJEČKE OPEN AIR MANIFESTACIJE PROSLAVLJENI JE BRAZILSKI DUO MIXHELLIggor Cavallera: Počašćen sam pozivom na Carnival PartyMnogima poznatiji kao osnivač i bubnjar legendarne »Sepulture« za čijeg je djelovanja bend prodao 15 milijuna albuma, sa suprugom Laimom Leyton na Gatu će izvesti nabrijani metal/electro/nu rave live set Bračni par Laima Leyton i Iggor Cavallera, odnosno brazilski projekt MixHell RIJEKA – Baš kao što nalaže glazbeni koncept Carnival Partyja, karnevalske audiovizualne riječke atrakcije koja je kroz proteklih devet godina na ples nagnala tisuće i tisuće mladih iz zemlje i regije te im u središte grada donijela toliko potreban dašak aktualne svjetske klupske scene – ono što će predstaviti vodeći izvođači skorašnjeg, jubilarnog izdanja, može se svrstati u ladicu »rocktronika«. Jer, upravo dinamična i otkačena, po mogućnosti netrendovska mješavina raznovrsnih, u teoriji možda i sasvim nespojivih glazbenih žanrova, ono je što ova jedinstvena open air manifestacija propagira od samog početka. I dok će program CP-a 10, kako smo već najavili, u petak, 12. veljače, kulminirati miksom »polomljenih« ritmova i balkanskog etna pionira suvremene makedonske glazbe Kirila Džajkovskog i benda, najiščekivaniji izvođač subotnjeg dijela line upa svakako će biti – Iggor Cavallera. Mnogima poznatiji kao osnivač i bubnjar legendarne »Sepulture« za čijeg je djelovanja bend prodao više od 15 milijuna albuma, na CP pozornicu na Gatu Karoline Riječke popet će se u subotu 13. veljače te Riječanima i gostima po prvi put predstaviti brazilski projekt MixHell koji je u želji unapređenja vlastitog stila te pomicanja granica moderne plesne glazbe pokrenuo sa suprugom Laimom Leyton. Nabrijani metal/electro/nu rave DJ live set u kojemu ovaj dvojac kombinira naizgled nemoguće, poput Iron Maidena, Justicea i Crookersa, »podebljan« Iggorovom svirkom na bubnjevima, u kratko je vrijeme postao vrlo tražen, pa stoga ne čudi što se MixHell s nestrpljenjem očekuje u najpoznatijim klubovima poput londonskog »Fabrica« ili kluba »Razzmatazz« u Barceloni. – S obzirom na ono što su nam pričali o ovom događaju, na ono što smo vidjeli i čuli o Carnival Partyju, silno smo počašćeni što ćemo biti dio njegovog desetog rođendana. Line up je izvrstan, baš kao i genijalna lokacija u središtu grada koja festival čini jedinstvenim. Siguran sam da će jubilarno festivalsko slavlje biti za pamćenje, kaže ovaj svjetski priznati umjetnik koji je tijekom karijere osvojio nekoliko titula »Best Drummer« te čiju će zadivljujuću bubnjarsku vještinu, potpomognutu preciznim baratanjem elektronskom aparaturom od strane supruge Laime Layton, zahvaljujući organizatorima, Gradu Rijeci i TZ Rijeka, moći vidjeti i svi posjetitelji Carnival Partyja. »Ubojita« subota Osim uvrnutog nastupa projekta MixHell, subotnji line up CP-a uveličat će još nekoliko vodećih »igrača« europske elektroničke scene. Veliki gradski plesni podij užarit će tako Neil Landstrumm, cijenjeni techno producent i DJ koji danas spajajući techno, dubstep, grime i rave ostavlja snažan trag u suvremenoj elektronskoj glazbi, zatim Francuz Alex Gopher, zaljubljenik u electro, funk, trip-hop i house te pokretač mega-popularnog »French toucha«, te najzad i Mathieu aka Born to film, mlada nada francuske videoprodukcije i DJ koji je ujedno i autor čudesnih videospotova za izvođače poput The Bloody Beetroots, Toxic Avanger i Les Petits Pilous. NOVI LIST Dea DEMIĆ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saint
Jacbri Batman
|
 |
« Reply #141 on: February 07, 2010, 01:44:19 PM » |
|
a domaći dji Demićka....izdaju isto na veliko glazbu...i ima da zgazimo te gophere i ekipe....a novi list..nishta...nikad...ma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
timewarp
INDUSTRIALYZER live @ LaNoche 18.09.2010
Bređi Kužer
|
 |
« Reply #142 on: February 07, 2010, 01:50:51 PM » |
|
sumanjam je da ona to složila sama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xxxVOCALIZERxxx
Jacbri Pancir
You have to eat plenty of pills to get better.
|
 |
« Reply #143 on: February 07, 2010, 01:58:48 PM » |
|
Da ipak je o zeni rijec 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
timewarp
Bređi Kužer
|
 |
« Reply #144 on: February 07, 2010, 02:02:56 PM » |
|
više na temelju prijašnjih clanaka koji su bili zanimljivi  ovaj je predobar da bi bio njen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koma
Administrator
evil smut peddler
|
 |
« Reply #145 on: February 07, 2010, 06:51:51 PM » |
|
možda bi vam bilo draže da se ništa ne piše i objavljuje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark_sign
Moderator
|
 |
« Reply #146 on: February 07, 2010, 07:03:57 PM » |
|
Ili mozda da pokazu svoje literarne sposobnosti? Btw. ne vidim razloga da se pise o domacim DJ-ima u clanku koji se tice Mixhella kao headlinera. Najave i sl. stvari vec su bile navedene u Novom listu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xxxVOCALIZERxxx
Jacbri Pancir
|
 |
« Reply #147 on: February 07, 2010, 08:37:41 PM » |
|
Sto posto ste joj vas dvojica prodali clanak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saint
Jacbri Batman
|
 |
« Reply #148 on: February 07, 2010, 09:47:31 PM » |
|
mozda da....jel po meni je nepotrebna reklama za neshta sta je 10ti put i to u centru rijeke i još Sepultura i žena....svako ima MTV doma....sta ne...a da malo nas domaće umjetnike takvo gurate u pozornost kao sto bi oni to sa svojima radili!!!! mozda imi zavrsimo jedan dan zahvalom podrške na MTV
|
|
|
|
|
|
|
|
|
timewarp
Bređi Kužer
|
 |
« Reply #149 on: February 07, 2010, 10:15:21 PM » |
|
Meni potpuno svejedno objavljivala ona to u NL ili ne.Al nisam nigdje napisao da je boljene objavljivat nista.Nego da je imala prije nekih opcih failova ne u smislu neke gramatike i sta ja znam koju i tako neznam vec nekih opcenitih stvari u vezi dja i same muzike. A da CP treba neku masovnu reklamu i spamanje po fejsu mislim ne treba i tako je free i opce poznat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CP10InfoDesk
Manji Baja
|
 |
« Reply #150 on: February 07, 2010, 10:31:34 PM » |
|
LET'S DANCE!!!
by Massimo Mucchuit
|
|
|
|
« Last Edit: February 08, 2010, 12:40:06 PM by koma »
|
|
|
|
|
La Vie En Rose
Mini Baja
|
 |
« Reply #151 on: February 08, 2010, 01:31:23 PM » |
|
Stvarno steta da organizator(i) nema(ju) sluha za promoviranje lokalnih rijeckih DJ-a koji itekako znaju rasplesati publiku kao npr. Mark Ash, Boo-dale, DJ Soso, Fryer, Arszenik, itd. da nabrojim samo neke od najupecatljivijih... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skardum
...a ta je to?
Mega Baja bez majice
č č čeeejnđ!
|
 |
« Reply #152 on: February 08, 2010, 01:38:22 PM » |
|
Stvarno steta da organizator(i) nema(ju) sluha za promoviranje lokalnih rijeckih DJ-a koji itekako znaju rasplesati publiku kao npr. Mark Ash, Boo-dale, DJ Soso, Fryer, Arszenik, itd. da nabrojim samo neke od najupecatljivijih...  ...dj Soso lol?  ...to ti neki frend ili?  ...ja ne znam šta je vama s tim guranjem domaćih dj-a...a di da ih se gura?...pa mi jedva i imamo scenu...malo ste nerealni...program je takav kakav je i IMO treba dovodit imena odsvud, nešto šta još nismo vidili i čuli....domaćih dj-a ima ili na warm upu ili na afterima, koji su organizirani u svakom mogućem klubu u Ri...to inzistiranje da budu samo domaći na karnevalu je po meni glupo i uopće ne shvaćam čemu povod za to....prije se nitko nikad nije bunio kad su npr. bili Freeland, Hybrid, Vitalic itd. itd....a sad najednom svi se žale kako je CP za domaće snage...???...pa uvijek ima tu domaćih snaga, bilo na samom CP partiju ili na afteru...jebote šta program mora uvjek bit isti?...
|
|
|
|
« Last Edit: February 08, 2010, 01:47:51 PM by skardum »
|
|
|
|
|
|
dark_sign
Moderator
|
 |
« Reply #153 on: February 08, 2010, 01:40:00 PM » |
|
History postova ga je otkrio. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koma
Administrator
evil smut peddler
|
 |
« Reply #154 on: February 08, 2010, 02:17:47 PM » |
|
ljudi izgaraju od želje za domaćim dj-ima jer ih ne mogu poslušat u prenakrcanim riječkim klubovima preko vikenda pa računaju da će bar na CP-u bit mjesta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xxxVOCALIZERxxx
Jacbri Pancir
|
 |
« Reply #155 on: February 08, 2010, 02:20:28 PM » |
|
 Bas to
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fataL errOr
Jacbri Pancir
|
 |
« Reply #156 on: February 08, 2010, 02:37:25 PM » |
|
History postova ga je otkrio.  deep house Sven 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skardum
...a ta je to?
Mega Baja bez majice
č č čeeejnđ!
|
 |
« Reply #157 on: February 08, 2010, 02:44:51 PM » |
|
ljudi izgaraju od želje za domaćim dj-ima jer ih ne mogu poslušat u prenakrcanim riječkim klubovima preko vikenda pa računaju da će bar na CP-u bit mjesta...
...baš to!...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CP10InfoDesk
Manji Baja
|
 |
« Reply #158 on: February 08, 2010, 03:00:55 PM » |
|
MATHIEU aka BORN TO FILM PARTY(FR) TKO? Zvijezda francuske video produkcije, DJ, promotor i izvanredan animator! „BORN TO FILM“? Poznati pariški kolektiv koji promovira audio-vizualnu umjetnost organiziranjem electro žurki u hip klubu „Social Club“. SURADNJE? Video uratci za Toxic Avengera, The Bloody Beetroots i Les Petits Pilous, te video „Resonace“ za kralja modne industrije Louisa Vuittona. ZAŠTO JE OVDJE? Svi koji su na CP8 vidjeli kako Mathieu skače sa stagea znaju da je ovdje jer je zabavljač bez premca! www.myspace.com/borntofilm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Viršla
Bređi Kužer
I'm-gonna-rock-your-world-baby!
|
 |
« Reply #159 on: February 08, 2010, 04:59:11 PM » |
|
ja mislim da je stereo bio poprilično pun kad je bio onaj i love ri serijal. no imaš pravo,ekipa trabunja bezveze. 
|
|
|
|
|
|
Tko nema u glavi,ima među nogama. ---------------------------------------- -:[Disko Komanderi]:-
|
|
|
cepogv
Mega Baja bez majice
|
 |
« Reply #160 on: February 08, 2010, 06:02:18 PM » |
|
ako bude muzika kakva je na traileru u subotu biti ce jebeno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaspeR
n00buddy[tzajka-kru]
Mega Baja bez majice
|
 |
« Reply #161 on: February 08, 2010, 08:40:42 PM » |
|
AL STVARNO PUCAJ SI U GLAVU ( znaaaaaaaas ti dobro )
|
|
|
|
|
|
Pisao sam joj svaki dan, i onda se smuvala sa poštarom…
admin:NE MOZE QUOTE U SIGU. ja:šteta :\ ♥ --> KANEGRA 4eveeeeeeeeeeeeeRRRRR IDEMO NAPREEEEJ TNG <3
|
|
|
cepogv
Mega Baja bez majice
|
 |
« Reply #162 on: February 08, 2010, 10:35:57 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ub
Jacbri Batman
|
 |
« Reply #163 on: February 09, 2010, 02:16:56 AM » |
|
zasto da ne slovenci drze do svojih a mi ni najmanje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
j.j. Krs
aka Andy Jay
Bređi Kužer
Techno till we die
|
 |
« Reply #164 on: February 09, 2010, 03:43:49 PM » |
|
nije bitno kakva che da bude zika samo da je blerKo  će morat 
|
|
|
|
|
|
Laziale per sempre
|
|
|
|
dark_sign
Moderator
|
 |
« Reply #165 on: February 09, 2010, 03:50:22 PM » |
|
Toliko uzaludno napisanih postova a svi ce se pojavit tamo. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hurricane
BOW!
Mega Baja bez majice
znam!
|
 |
« Reply #166 on: February 09, 2010, 03:51:10 PM » |
|
Toliko uzaludno napisanih postova a svi ce se pojavit tamo.  upravo to.
|
|
|
|
|
|
you wanna play a game?!
Don't be afraid that your life will end, be afraid that it will never begin.
|
|
|
Saint
Jacbri Batman
|
 |
« Reply #167 on: February 09, 2010, 05:21:55 PM » |
|
a da to gledaš malo sa strane umjetnika u drzivi sa 4000000 seljaka....nebi tako razmishljao... mislim pricam sad za sebe osobno( sviram na CP partiju u La Noche koji je kao official)...a mislim da se moze tome i ostale riječka i čak hrvatska scena priključit. Ovako....trenutačno ima par ekipa koji zbilja solidno rade(i to internacionalno izdaju sa jakim imenima) i koji su donekle i povezani sa tim karnevalom....zašto se o nama ne radi spotove,trailere ili nas barem uključi u dotične....pogledaj dub-rec.com ..... suradujemo sa best upcomming minimal artistima 2009 Piatto,Spartaque,Lukić i treba nam sto više promocije na sve strane....pa bi i nama dobro došli traileri di se imena vrte sa Neil Landstrumm itd za vlastite webove,fb,myspace itd..... i da niko nesvira od riječkih Dj a ..mogu se usput promovirati ! ( kad je taj CP uvjek naglašen da donosi nove trendove i promovira scenu)<-----dali to zbilja tako...nesumljam samo ja  i ako ja osobno nisam najbolji frend organizatora  Amor npr je....još i svira na official eventu...dali ga netko spominje u nekom večem banneru,billboardu,traileru....ne...ni riječ...a zasto? ako ste toliko za promociju grada rijeke i scene i dja domaćih na tom eventu kojem djelomično grad -->drzava hr ...daje pare za promociju i lineup 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allenheat
Mega Baja bez majice
DOQ Sentinel
|
 |
« Reply #168 on: February 09, 2010, 06:08:57 PM » |
|
ma kako ti se samo da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saint
Jacbri Batman
|
 |
« Reply #169 on: February 09, 2010, 06:24:52 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masa kru
Jacbri Snagator
|
 |
« Reply #170 on: February 09, 2010, 06:33:09 PM » |
|
OFFICIAL CARNIVAL PREPARTYby masa:kru 12/02/2010/petak/Stereo Dvorana01:00 - 07:00h BOOM MONK BEN(Glasgow, UK) TKO? Škotski DJ poznat po svježem, žanrovski neopterećenom zvuku! ŠTO? Hip hop/ dancehall/ funk/ house/ electro/ dubstep/ drum and bass DISKOGRAFSKA KUĆA: Legendarni Ninja Tune. UZORI: Kid Koala, Bjork, Modselektor, Daft Punk. FESTIVALI: Rockness, The Big Chill, Bestival, Connect, Copenhagen’s Public Service Festival. ŠTO GA ČINI POSEBNIM? Svojim urnebesnim Solid Steel Radio mixevima nadmašio je sva očekivanja! ZAŠTO JE OVDJE? Sama činjenica što je član Ninja Tune kolektiva dovoljan je razlog da očekujemo razarajuće dancefloor iskustvo! www.myspace.com/boommonkbenBoom Monk Ben - Bodytonic Podcast 033Boom Monk Ben - Ain’t Misbehavin’ MixRDYO DJs SOUNDSYSTEM (Ljubljana, SLO) TKO? Dinamičan kolektiv (ima ih 12!) koji se sastoji od DJa, producenata, likovnih umjetnika i promotora. KOLIKO DUGO? 15 godina. ŠTO? Drum'n'bass, breaks, reggae, disco, funk, hip-hop. VLASTITI DOGAĐAJI: Breakbeatnikk, DnB/Klassics Jungle, Roots In Session. CP SURPRISE!!! U petak će im se na pozornici pridružiti još nekoliko glazbenika, nebi li zajedno napravili LIVE Jam Session. Tko točno? Gdje je iznenađenje ako vam sad kažemo! www.rdyodjs.com/www.myspace.com/rdyodjshttp://soundcloud.com/rdyo-djsSVENTON (Ri) TKO? Sven Nalis b2b Antwone - Carnival special edition!  upad: 40kn NAGRADNA IGRA! Pronadji jedno od mnoštva (trećih) oka Grada Rijeke, slikaj se uz isto i pošalji sliku na masa.kru.rijeka _at_ gmail.com ! Prvih troje osvaja upad za CPreparty! U potrazi će ti uvelike pomoć ovaj album.  Sretno!
|
|
|
|
« Last Edit: February 09, 2010, 07:35:49 PM by masa kru »
|
|
|
|
|
xxxVOCALIZERxxx
Jacbri Pancir
|
 |
« Reply #171 on: February 09, 2010, 06:41:26 PM » |
|
A se zna timeline za petak i subotu na gatu ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CP10InfoDesk
Manji Baja
|
 |
« Reply #172 on: February 09, 2010, 10:44:39 PM » |
|
Obavijest: Od Koblerovog nažalost ništa. Odgađamo ga za bolja vremena.  No, uz dva ispunjena dana na Gatu i po klubovima, zabave nikome neće nedostajati! Dobra vijest : U subotu 13.02. na glavnu pozornicu, Karolinu Riječku, dodana su na line up dva poznata tima: Underground Sky i Pacco & Rudy B. + još iznenađenja! 
|
|
|
|
« Last Edit: February 09, 2010, 10:47:53 PM by CP10InfoDesk »
|
|
|
|
|
NemeSiS
Man Dog Machine