September 02, 2010, 11:00:37 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
   Forum Index   Help Personal Messages Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Carnival Party 10th anniversary, Rijeka, 12 - 14. 02. 2010.  (Read 9253 times)
dark_sign
Moderator

« Reply #140 on: February 07, 2010, 01:09:37 PM »

VODEĆI IZVOĐAČ SUBOTNJEG PROGRAMA RIJEČKE OPEN AIR MANIFESTACIJE PROSLAVLJENI JE BRAZILSKI DUO MIXHELL
Iggor Cavallera: Počašćen sam pozivom na Carnival Party
Mnogima poznatiji kao osnivač i bubnjar legendarne »Sepulture« za čijeg je djelovanja bend prodao 15 milijuna albuma, sa suprugom Laimom Leyton na Gatu će izvesti nabrijani metal/electro/nu rave live set

Bračni par Laima Leyton i Iggor Cavallera, odnosno brazilski projekt MixHell

RIJEKA – Baš kao što nalaže glazbeni koncept Carnival Partyja, karnevalske audiovizualne riječke atrakcije koja je kroz proteklih devet godina na ples nagnala tisuće i tisuće mladih iz zemlje i regije te im u središte grada donijela toliko potreban dašak aktualne svjetske klupske scene – ono što će predstaviti vodeći izvođači skorašnjeg, jubilarnog izdanja, može se svrstati u ladicu »rocktronika«. Jer, upravo dinamična i otkačena, po mogućnosti netrendovska mješavina raznovrsnih, u teoriji možda i sasvim nespojivih glazbenih žanrova, ono je što ova jedinstvena open air manifestacija propagira od samog početka.

I dok će program CP-a 10, kako smo već najavili, u petak, 12. veljače, kulminirati miksom »polomljenih« ritmova i balkanskog etna pionira suvremene makedonske glazbe Kirila Džajkovskog i benda, najiščekivaniji izvođač subotnjeg dijela line upa svakako će biti – Iggor Cavallera.

Mnogima poznatiji kao osnivač i bubnjar legendarne »Sepulture« za čijeg je djelovanja bend prodao više od 15 milijuna albuma, na CP pozornicu na Gatu Karoline Riječke popet će se u subotu 13. veljače te Riječanima i gostima po prvi put predstaviti brazilski projekt MixHell koji je u želji unapređenja vlastitog stila te pomicanja granica moderne plesne glazbe pokrenuo sa suprugom Laimom Leyton.

Nabrijani metal/electro/nu rave DJ live set u kojemu ovaj dvojac kombinira naizgled nemoguće, poput Iron Maidena, Justicea i Crookersa, »podebljan« Iggorovom svirkom na bubnjevima, u kratko je vrijeme postao vrlo tražen, pa stoga ne čudi što se MixHell s nestrpljenjem očekuje u najpoznatijim klubovima poput londonskog »Fabrica« ili kluba »Razzmatazz« u Barceloni.

– S obzirom na ono što su nam pričali o ovom događaju, na ono što smo vidjeli i čuli o Carnival Partyju, silno smo počašćeni što ćemo biti dio njegovog desetog rođendana.

Line up je izvrstan, baš kao i genijalna lokacija u središtu grada koja festival čini jedinstvenim. Siguran sam da će jubilarno festivalsko slavlje biti za pamćenje, kaže ovaj svjetski priznati umjetnik koji je tijekom karijere osvojio nekoliko titula »Best Drummer« te čiju će zadivljujuću bubnjarsku vještinu, potpomognutu preciznim baratanjem elektronskom aparaturom od strane supruge Laime Layton, zahvaljujući organizatorima, Gradu Rijeci i TZ Rijeka, moći vidjeti i svi posjetitelji Carnival Partyja.

»Ubojita« subota

Osim uvrnutog nastupa projekta MixHell, subotnji line up CP-a uveličat će još nekoliko vodećih »igrača« europske elektroničke scene. Veliki gradski plesni podij užarit će tako Neil Landstrumm, cijenjeni techno producent i DJ koji danas spajajući techno, dubstep, grime i rave ostavlja snažan trag u suvremenoj elektronskoj glazbi, zatim Francuz Alex Gopher, zaljubljenik u electro, funk, trip-hop i house te pokretač mega-popularnog »French toucha«, te najzad i Mathieu aka Born to film, mlada nada francuske videoprodukcije i DJ koji je ujedno i autor čudesnih videospotova za izvođače poput The Bloody Beetroots, Toxic Avanger i Les Petits Pilous.

NOVI LIST
Dea DEMIĆ

Saint
Jacbri Batman

Ignore
« Reply #141 on: February 07, 2010, 01:44:19 PM »

a domaći dji Demićka....izdaju isto na veliko glazbu...i ima da zgazimo te gophere i ekipe....a novi list..nishta...nikad...ma 

timewarp
INDUSTRIALYZER live @ LaNoche 18.09.2010
Bređi Kužer

Ignore
« Reply #142 on: February 07, 2010, 01:50:51 PM »

sumanjam je da ona to složila sama 40

I sad se ti pitaš koji kurac ce mi zastava od Danske kao avatar

xxxVOCALIZERxxx
Jacbri Pancir

You have to eat plenty of pills to get better.

Ignore
« Reply #143 on: February 07, 2010, 01:58:48 PM »

Da ipak je o zeni rijec  40
timewarp
Bređi Kužer

Ignore
« Reply #144 on: February 07, 2010, 02:02:56 PM »

više na temelju prijašnjih clanaka koji su bili zanimljivi 40
ovaj je predobar da bi bio njen

koma
Administrator

evil smut peddler

« Reply #145 on: February 07, 2010, 06:51:51 PM »

možda bi vam bilo draže da se ništa ne piše i objavljuje?

dark_sign
Moderator

« Reply #146 on: February 07, 2010, 07:03:57 PM »

Ili mozda da pokazu svoje literarne sposobnosti?
Btw. ne vidim razloga da se pise o domacim DJ-ima u clanku koji se tice Mixhella kao headlinera. Najave i sl. stvari vec su bile navedene u Novom listu.
xxxVOCALIZERxxx
Jacbri Pancir

Ignore
« Reply #147 on: February 07, 2010, 08:37:41 PM »

Sto posto ste joj vas dvojica prodali clanak  40
Saint
Jacbri Batman

Ignore
« Reply #148 on: February 07, 2010, 09:47:31 PM »

mozda da....jel po meni je nepotrebna  reklama za neshta sta je 10ti put i to u centru rijeke i još Sepultura i žena....svako ima MTV doma....sta ne...a da malo nas domaće umjetnike takvo gurate u pozornost kao sto bi oni to sa svojima radili!!!! mozda imi zavrsimo jedan dan zahvalom podrške na MTV Na-na

timewarp
Bređi Kužer

Ignore
« Reply #149 on: February 07, 2010, 10:15:21 PM »

Meni potpuno svejedno objavljivala ona to u NL ili ne.Al nisam nigdje napisao da je boljene objavljivat nista.Nego da je imala prije nekih opcih failova ne u smislu neke gramatike i sta ja znam koju i tako neznam vec nekih opcenitih stvari u vezi dja i same muzike. A da CP treba neku masovnu reklamu i spamanje po fejsu mislim ne treba i tako je free i opce poznat  Mr. Green

CP10InfoDesk
Manji Baja

Ignore
« Reply #150 on: February 07, 2010, 10:31:34 PM »

LET'S DANCE!!!  Mig 21

Carnival Party 10 - trailer
by Massimo Mucchuit 
« Last Edit: February 08, 2010, 12:40:06 PM by koma » Logged

La Vie En Rose
Mini Baja

Ignore
« Reply #151 on: February 08, 2010, 01:31:23 PM »

Stvarno steta da organizator(i) nema(ju) sluha za promoviranje lokalnih rijeckih DJ-a koji itekako znaju rasplesati publiku kao npr. Mark Ash, Boo-dale, DJ Soso, Fryer, Arszenik, itd. da nabrojim samo neke od najupecatljivijih... Smash
skardum
...a ta je to?
Mega Baja bez majice

č č čeeejnđ!

Ignore
« Reply #152 on: February 08, 2010, 01:38:22 PM »

Stvarno steta da organizator(i) nema(ju) sluha za promoviranje lokalnih rijeckih DJ-a koji itekako znaju rasplesati publiku kao npr. Mark Ash, Boo-dale, DJ Soso, Fryer, Arszenik, itd. da nabrojim samo neke od najupecatljivijih... Smash

...dj Soso lol? Mr. Green...to ti neki frend ili? Mr. Green

...ja ne znam šta je vama s tim guranjem domaćih dj-a...a di da ih se gura?...pa mi jedva i imamo scenu...malo ste nerealni...program je takav kakav je i IMO treba dovodit imena odsvud, nešto šta još nismo vidili i čuli....domaćih dj-a ima ili na warm upu ili na afterima, koji su organizirani u svakom mogućem klubu u Ri...to inzistiranje da budu samo domaći na karnevalu je po meni glupo i uopće ne shvaćam čemu povod za to....prije se nitko nikad nije bunio kad su npr. bili Freeland, Hybrid, Vitalic itd. itd....a sad najednom svi se žale kako je CP za domaće snage...???...pa uvijek ima tu domaćih snaga, bilo na samom CP partiju ili na afteru...jebote šta program mora uvjek bit isti?...

« Last Edit: February 08, 2010, 01:47:51 PM by skardum » Logged

dark_sign
Moderator

« Reply #153 on: February 08, 2010, 01:40:00 PM »

History postova ga je otkrio. Wink
koma
Administrator

evil smut peddler

« Reply #154 on: February 08, 2010, 02:17:47 PM »

ljudi izgaraju od želje za domaćim dj-ima jer ih ne mogu poslušat u prenakrcanim riječkim klubovima preko vikenda pa računaju da će bar na CP-u bit mjesta...

xxxVOCALIZERxxx
Jacbri Pancir

Ignore
« Reply #155 on: February 08, 2010, 02:20:28 PM »

Bas to
fataL errOr
Jacbri Pancir

Ignore
« Reply #156 on: February 08, 2010, 02:37:25 PM »

History postova ga je otkrio. Wink

deep house Sven Mr. Green
skardum
...a ta je to?
Mega Baja bez majice

č č čeeejnđ!

Ignore
« Reply #157 on: February 08, 2010, 02:44:51 PM »

ljudi izgaraju od želje za domaćim dj-ima jer ih ne mogu poslušat u prenakrcanim riječkim klubovima preko vikenda pa računaju da će bar na CP-u bit mjesta...

...baš to!...

CP10InfoDesk
Manji Baja

Ignore
« Reply #158 on: February 08, 2010, 03:00:55 PM »

MATHIEU aka BORN TO FILM PARTY
(FR)

TKO? Zvijezda francuske video produkcije, DJ, promotor i izvanredan animator! 

„BORN TO FILM“? Poznati pariški kolektiv koji promovira audio-vizualnu umjetnost organiziranjem electro žurki u hip klubu „Social Club“. 

SURADNJE? Video uratci za Toxic Avengera, The Bloody Beetroots i Les Petits Pilous, te video „Resonace“ za kralja modne industrije Louisa Vuittona.

ZAŠTO JE OVDJE? Svi koji su na CP8 vidjeli kako Mathieu skače sa stagea znaju da je ovdje jer je zabavljač bez premca!

www.myspace.com/borntofilm

BORN TO FILM is ready to (Carnival) PARTY!!!

Viršla
Bređi Kužer

I'm-gonna-rock-your-world-baby!

Ignore
« Reply #159 on: February 08, 2010, 04:59:11 PM »

ja mislim da je stereo bio poprilično pun kad je bio onaj i love ri serijal.
no imaš pravo,ekipa trabunja bezveze.

Tko nema u glavi,ima među nogama. Mr. Green

----------------------------------------
-:[Disko Komanderi]:-
cepogv
Mega Baja bez majice

Ignore
« Reply #160 on: February 08, 2010, 06:02:18 PM »

ako bude muzika kakva je na traileru u subotu biti ce jebeno Pray

Find me on: Myspace
Soundcloud
kaspeR
n00buddy[tzajka-kru]
Mega Baja bez majice

Ignore
« Reply #161 on: February 08, 2010, 08:40:42 PM »

AL STVARNO PUCAJ SI U GLAVU ( znaaaaaaaas ti dobro )

Pisao sam joj svaki dan, i onda se smuvala sa poštarom…

admin:NE MOZE QUOTE U SIGU.
ja:šteta :\ ♥
--> KANEGRA 4eveeeeeeeeeeeeeRRRRR IDEMO NAPREEEEJ TNG <3
cepogv
Mega Baja bez majice

Ignore
« Reply #162 on: February 08, 2010, 10:35:57 PM »

Valja se

Find me on: Myspace
Soundcloud
Ub
Jacbri Batman

Ignore
« Reply #163 on: February 09, 2010, 02:16:56 AM »

zasto da ne
slovenci drze do svojih a mi ni najmanje

j.j. Krs
aka Andy Jay
Bređi Kužer

Techno till we die

Ignore
« Reply #164 on: February 09, 2010, 03:43:49 PM »

nije bitno kakva che da bude zika

samo da je blerKo 40

će morat  Dance

Laziale per sempre

dark_sign
Moderator

« Reply #165 on: February 09, 2010, 03:50:22 PM »

Toliko uzaludno napisanih postova a svi ce se pojavit tamo. Mr. Green
hurricane
BOW!
Mega Baja bez majice

znam!

Ignore
« Reply #166 on: February 09, 2010, 03:51:10 PM »

Toliko uzaludno napisanih postova a svi ce se pojavit tamo. Mr. Green

upravo to.

you wanna play a game?!

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.
Saint
Jacbri Batman

Ignore
« Reply #167 on: February 09, 2010, 05:21:55 PM »

a da to gledaš malo sa strane umjetnika u drzivi sa 4000000 seljaka....nebi tako razmishljao...
mislim pricam sad za sebe osobno( sviram na CP partiju u La Noche koji je kao official)...a mislim da se moze tome i ostale riječka i čak hrvatska scena priključit.
Ovako....trenutačno ima par ekipa koji zbilja solidno rade(i to internacionalno izdaju sa jakim imenima) i koji su donekle i povezani sa tim karnevalom....zašto se o nama ne radi spotove,trailere ili nas barem uključi u dotične....pogledaj dub-rec.com ..... suradujemo sa best upcomming minimal artistima 2009 Piatto,Spartaque,Lukić i treba nam sto više promocije na sve strane....pa bi i nama dobro došli traileri di se imena vrte sa Neil Landstrumm itd za vlastite webove,fb,myspace itd..... i da niko nesvira od riječkih Dj a ..mogu se usput promovirati ! ( kad je taj CP uvjek naglašen da donosi nove trendove i promovira scenu)<-----dali to zbilja tako...nesumljam samo ja hide
i ako ja osobno nisam najbolji frend organizatora Mr. Green Amor npr je....još i svira na official eventu...dali ga netko spominje u nekom večem banneru,billboardu,traileru....ne...ni riječ...a zasto? ako ste toliko za promociju grada rijeke i scene i dja domaćih na tom eventu kojem djelomično grad -->drzava hr ...daje pare za promociju i lineup 

allenheat
Mega Baja bez majice

DOQ Sentinel

Ignore
« Reply #168 on: February 09, 2010, 06:08:57 PM »

ma kako ti se samo da  doh12

Religion is an insult to human dignity.Without it you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion.  -- Steven Weinberg

http://www.myspace.com/allenspion
http://soundcloud.com/allenspion
Saint
Jacbri Batman

Ignore
« Reply #169 on: February 09, 2010, 06:24:52 PM »

ma kako ti se samo da  doh12
sta mi se da....da sjedimo skupa u prostoriji bi to rekao...a ovo je kao mali web kafić i moze se mišljenje iznesti kad i koliko god se hoće...nekuzim sta mi se ima dati...to mi je dio zivota...scena...netreba mi tu nikakoav napor...i ako sjedim doma i preslušavam nove promiće zasto nebi mogao jos mali tekstic napisati na jacbriju...i opet palit staru vatru

jacbri sve zna i uvjek je u potrazi za istinom Smijeh Smijeh Smijeh

masa kru
Jacbri Snagator

Ignore
« Reply #170 on: February 09, 2010, 06:33:09 PM »

OFFICIAL CARNIVAL PREPARTY
by masa:kru

12/02/2010/petak/Stereo Dvorana
01:00 - 07:00h

BOOM MONK BEN
(Glasgow, UK)

TKO? Škotski DJ poznat po svježem, žanrovski neopterećenom zvuku!

ŠTO? Hip hop/ dancehall/ funk/ house/ electro/ dubstep/ drum and bass

DISKOGRAFSKA KUĆA: Legendarni Ninja Tune.

UZORI: Kid Koala, Bjork, Modselektor, Daft Punk.

FESTIVALI: Rockness, The Big Chill, Bestival, Connect, Copenhagen’s Public Service Festival.

ŠTO GA ČINI POSEBNIM? Svojim urnebesnim Solid Steel Radio mixevima nadmašio je sva očekivanja!

ZAŠTO JE OVDJE? Sama činjenica što je član Ninja Tune kolektiva dovoljan je razlog da očekujemo razarajuće dancefloor iskustvo!

www.myspace.com/boommonkben

Boom Monk Ben - Bodytonic Podcast 033
Boom Monk Ben - Ain’t Misbehavin’ Mix

RDYO DJs SOUNDSYSTEM
(Ljubljana, SLO)

TKO? Dinamičan kolektiv (ima ih 12!) koji se sastoji od DJa, producenata, likovnih umjetnika i promotora.

KOLIKO DUGO? 15 godina.

ŠTO? Drum'n'bass, breaks, reggae, disco, funk, hip-hop.

VLASTITI DOGAĐAJI: Breakbeatnikk, DnB/Klassics Jungle, Roots In Session.

CP SURPRISE!!! U petak će im se na pozornici pridružiti još nekoliko glazbenika, nebi li zajedno napravili LIVE Jam Session. Tko točno? Gdje je iznenađenje ako vam sad kažemo! Wink

www.rdyodjs.com/
www.myspace.com/rdyodjs
http://soundcloud.com/rdyo-djs

SVENTON (Ri)

TKO? Sven Nalis b2b Antwone - Carnival special edition! Love

upad: 40kn

NAGRADNA IGRA!
Pronadji jedno od mnoštva (trećih) oka Grada Rijeke, slikaj se uz isto i pošalji sliku na masa.kru.rijeka _at_ gmail.com ! Prvih troje osvaja upad za CPreparty!
U potrazi će ti uvelike pomoć ovaj album. Wink Sretno!
« Last Edit: February 09, 2010, 07:35:49 PM by masa kru » Logged

xxxVOCALIZERxxx
Jacbri Pancir

Ignore
« Reply #171 on: February 09, 2010, 06:41:26 PM »

A se zna timeline za petak i subotu na gatu ?  Very Happy
CP10InfoDesk
Manji Baja

Ignore
« Reply #172 on: February 09, 2010, 10:44:39 PM »

Obavijest: Od Koblerovog nažalost ništa.  Odgađamo ga za bolja vremena. Sad

No, uz dva ispunjena dana na Gatu i po klubovima, zabave nikome neće nedostajati!

Dobra vijest :
U subotu 13.02. na glavnu pozornicu, Karolinu Riječku, dodana su na line up dva poznata tima: Underground Sky i Pacco & Rudy B.

+ još iznenađenja!  Mig 21
« Last Edit: February 09, 2010, 10:47:53 PM by CP10InfoDesk » Logged

NemeSiS
Man Dog Machine
Bređi Kužer

Ignore
« Reply #173 on: February 10, 2010, 12:04:53 AM »

aaaaa ...
ako bude underground sky u nekadašnjem stanju bit će igorritza Love Hihihihihi

Nothing is impossible
crni
Bređi Kužer