zaSCHWARzAo

uglavnom...
ushlo se oko 22.45h...lupkao je prvi dj...neda mi se sad gledat kako se zove

pustio je Alloy mental shranz, odlichan warm up, jedino nemam pojma dali je prije njega svirao onaj neki japanac/kinez iliti shta je vech kojeg nije bilo na lajnapu na forumu ali zato je na flajeru shto sam tek jucher vidio...
onda u 23.00h za pult dolazi Langley...rekoh vech razvalio...prerano...ali mozhda i najmochnije od svih preksinoch...jackin faking jebeno dobar do ibera....
onda DJ Bold...malo bacha na Rushinja, ubio razornim bassom...dobar dobar...
Rush...lijepo vrtio...malo krachi set nego u Bestu, a i malo slabiji...ali svejedno dobar...pravo Rushovski ja bih rekao...chulo se again Sunglasses, Daddy cool mix....
Marco Remus...prekrasno...to je bio pravi Remus sa tu i tamo kojim butlezhichem...ali dojam cijelog seta...Remus u svom stilu nabijanja kako samo on zna i umije...a kolki je samo tip...
i za kraj Lexis...zaklo...nema se shta dodat...zaklo...
bilo malo rulje za slovenske pojmove partijanja malo chudno, ali nije smetalo...dapache...zajebancija je bila u tiru cijelo vrijeme josh i vecha...
sound i light u Africi (inache klub prva liga) popaju nashe soudove i lightove u Stereu, Tesli i ine...svaka im chast...