January 16, 2019, 03:23:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
   Forum Index   Help Personal Messages Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: LONDONmeetsLABIN w/Terry Francis @ KuC Lamparna, Labin 22.12.2017.  (Read 467 times)
crni
Bređi Kužer

Posts: 9915WWW

Ignore
« on: December 19, 2017, 02:40:55 PM »

LONDONmeetsLABIN


Line-up

TERRY FRANCIS
(Fabric / Wiggle) London/UK
http://soundcloud.com/terryfrancis
http://www.facebook.com/terryfrancisDJ

PAVLE D
(Eccentric Records / Jacks House) Karlovac
http://soundcloud.com/pavled-wander

MARIN BIOCIC
(Seriously Twisted) Labin
http://www.facebook.com/marinbiocicdj
http://www.facebook.com/SeriouslyTwsted

DANNY OCEAN & PRINCE IGOR
(special 2hrs vinyl set)
http://www.facebook.com/bubisann/
http://www.facebook.com/sasha.danny.ocean

Entry
50 kn

Start/End
22.00 - 06.00

U petak, 22. prosinca u KuC-u "Lamparna" ponovno će odzvanjati zvuci elektronske glazbe! U goste nam stiže legendarni Terry Francis, tata-mata engleske underground house scene.

Terry Francis za nas nije stranac, s obzirom da pozitivne vibracije na ovim prostorima širi 20-tak godina i stoga ga s razlogom nazivamo istinskom legendom tech-house glazbene scene.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=-NYSZbKlA1w" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=-NYSZbKlA1w</a>

Njegova perfektna tehnika miksanja i vrlo dobar “njuh” za dobrom vibrom 1997. godine dovele su ga do titule najboljeg novog DJ-a prema časopisu “Muzik Magazine”, iako je iza sebe već imao desetak godina karijere. Kombinaciju dubokog house groovea s tvrdim techno beatom Terry je patentirao 1998. godine na mix albumu “Architecture”, te će upravo taj zvuk uskoro postati popularan pod nazivom tech-house, po kojem ga vjerujemo većina nas i poznaje. Njegov specifični zvuk nastao je iz acid housea s kraja osamdesetih i početka devedesetih godina, a profilirao se kroz kultne Wiggle večeri, jedan od najdugovječnijih plesnih programa londonske scene koje je osnovao zajedno s kolegom Nathanom Colesom, s kojim osniva i istoimeni label. S rezidencijom u kultnome klubu Fabric kreće 1999., od samog otvaranja kluba te je njegov najdugovječniji rezident što dovoljno govori o kakvom se dj-u radi! Ovo proljeće Terry se vraća u producentske vode te izdaje svoj prvi album za label Hallucienda pod nazivom “Together”, što nam je ujedno bio još jedan od povoda da ga čujemo uživo.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=fXxR6Zg1wW0" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=fXxR6Zg1wW0</a>

Uz glavnog gosta, večer će otvoriti Pavle D inače Karlovčanin sa talijanskom adresom, a nakon njega slijedi dvosatni specijalni set na gramofonima koji će prirediti Danny Ocean & Prince Igor.

Zatvaranje ove divne glazbene večeri pripasti će kolektivu Seriously Twisted kojeg će u Lamparni predstaviti Marin Biočić. Treba napomenuti da je Seriously Twisted u Zagrebu primio je prestižnu nagradu Ambasador u kategoriji "Najbolji kolektiv".

Program KuC-a “Lamparna” i Kluba mladih “Klub 21” u 2017. provodi se uz potporu Ministarstva kulture, Zaklade Kultura nova te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
« Last Edit: December 19, 2017, 02:45:50 PM by crni » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  Google visited last this page December 12, 2018, 04:33:32 AM