Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Proton radio

1 - 2 - 3 - main

PROTON RADIO / SUNDAY NIGHT SLEAZE

jacbri news picture

Proton Radio pokrenut je u travnju 2001. s idejom promoviranja underground talenata i najboljim mogućim načinom njihovog prezentiranja ljudima online. 6 godina kasnije, Proton je jedan od najpoznatijih, ako ne i najpoznatiji online radio posvećen isključivo elektronskoj glazbi, sa preko 150 radio emisija. One se emitiraju na tjednoj, dvotjednoj ili mjesečnoj bazi, a među voditeljima se nalaze i vrlo poznata imena scene, tipa Anthony Pappa, Valentino Kanzyani, John Acquaviva, Elite Force, Gabriel & Dresden, Umek, Lee Buridge, Audiofly, Jody Wisternoff, James Zabiela, Sultan, Oliver Lieb itd. a svoje emisije imaju i labeli poput Toolrooma, Audio Therapya, Kompakta i Mobillea, te časopis DJ Mag i servis Beatport, inače Protonov jaki partner.

Dostupan je besplatno 24h dnevno, a održava se od podrške svojih slušatelja pretplatnika, koji za simboličnu članarinu dobijaju pristup arhivi sa nekoliko tisuća mixeva, te na taj način mogu slušati bilo koju emisiju kad to žele, ne samo onda kad se emitira na radiju, a tu su i neki ekskluzivni mixevi, svi skupa dostupni u kvalitetnom 192kbps mp3 streamu! Zvuči primamljivo? Proton On Demand - check it out!

jacbri news picture

Sunday Night Sleaze novi je nedjeljni show Protona, sastavljen od pomno odabranih najboljih setova iz proteklog tjedna. Taman prije nego što se na horizontu pojavio još jedan ponedjeljak i novi radni tjedan za njim, uživajte u glazbenom odabiru koja se izdigla na neki način od ostatka i inspirirala nas da lakše prebrodimo proteklih sedam dana ili nas jednostavno zabavila.

Sunday Night Sleaze @ Proton Radio

Zanima vas što ima novog u svijetu housea, electra, techna, minimala, breaksa...? Proton Radio - tune in! // koma, 30 November, 2007

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

4. dio by ParyKiddie

4. dio by ParyKiddie

Jacbri media support Proton Radio Techno FM