Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Proton radio

1 - 2 - 3 - main

PROTON RADIO / SUNDAY NIGHT SLEAZE

jacbri news picture

Proton Radio pokrenut je u travnju 2001. s idejom promoviranja underground talenata i najboljim moguim nainom njihovog prezentiranja ljudima online. 6 godina kasnije, Proton je jedan od najpoznatijih, ako ne i najpoznatiji online radio posveen iskljuivo elektronskoj glazbi, sa preko 150 radio emisija. One se emitiraju na tjednoj, dvotjednoj ili mjesenoj bazi, a meu voditeljima se nalaze i vrlo poznata imena scene, tipa Anthony Pappa, Valentino Kanzyani, John Acquaviva, Elite Force, Gabriel & Dresden, Umek, Lee Buridge, Audiofly, Jody Wisternoff, James Zabiela, Sultan, Oliver Lieb itd. a svoje emisije imaju i labeli poput Toolrooma, Audio Therapya, Kompakta i Mobillea, te asopis DJ Mag i servis Beatport, inae Protonov jaki partner.

Dostupan je besplatno 24h dnevno, a odrava se od podrke svojih sluatelja pretplatnika, koji za simbolinu lanarinu dobijaju pristup arhivi sa nekoliko tisua mixeva, te na taj nain mogu sluati bilo koju emisiju kad to ele, ne samo onda kad se emitira na radiju, a tu su i neki ekskluzivni mixevi, svi skupa dostupni u kvalitetnom 192kbps mp3 streamu! Zvui primamljivo? Proton On Demand - check it out!

jacbri news picture

Sunday Night Sleaze novi je nedjeljni show Protona, sastavljen od pomno odabranih najboljih setova iz proteklog tjedna. Taman prije nego to se na horizontu pojavio jo jedan ponedjeljak i novi radni tjedan za njim, uivajte u glazbenom odabiru koja se izdigla na neki nain od ostatka i inspirirala nas da lake prebrodimo proteklih sedam dana ili nas jednostavno zabavila.

Sunday Night Sleaze @ Proton Radio

Zanima vas to ima novog u svijetu housea, electra, techna, minimala, breaksa...? Proton Radio - tune in! // koma, 30 November, 2007

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

by tomi

by tomi

Jacbri media support Proton Radio Techno FM