Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Tech zone

1 - 2 - 3 - main

Kako pratiti Jacbri.com putem RSS feeda?

jacbri news pictureO tome što je točno RSS možete pogledati ovdje dok ću u ovom tekstu ukratko objasniti kako iskoristiti ovu mogućnost pregledavanja Jacbri novosti i članaka putem Firefoxa i Thunderbirda. RSS uglavnom značajno olakšava dnevno praćenje različitih izvora novosti na webu.

Dakle krenimo sa Firefoxom 2.0 koji je dostupan za besplatan download ovdje. Firefox kod svake stranice, koja ima pravilno postavljen RSS feed link, u krajnjem desnom dijelu linije koja prikazuje web adresu stranice prikazuje i narančastu RSS ikonu. Klikom na tu ikonu Firefox otvara RSS feed te nudi pohranu linka kao LiveBookmark. LiveBookmark sadrži linkove na posljednje Jacbri novosti i članake.

Thunderbirdov (link za download ne navodim, a oni koji ga ne mogu sami pronaći neka ni ne čitaju dalje) način sinhroniziranja RSS sadržaja je možda i bolji izbor, pogotovo za one koji su navikli na email način prikazivanja sadržaja. Thunderbird doslovce downloada nove naslove kao kod email poruka te se klikom na željeni naslov u jednom dijelu prozora prikaže sadržaj članaka ili novosti (to u mom slučaju izgleda ovako).

Kako to upogoniti? Klik na izbornik Tools > Account Settings, nakon toga klik na Add Account, pa izaberete RSS News & Blogs, Next, Next, Finish. Sada u lijevom stupcu Folders imate novi folder News & Blogs u koji možete dodavati RSS sadržaje sa različitih sajtova i blogova tako da kliknete desnom tipkom na News & Blogs folder te onda na Manage Subscription. Nakon toga otvara se intuitivni prozorčić za dodavanje novog feeda i jedino što vam još treba je url feeda koji je u našem primjeru http://www.jacbri.com/rss/jacbri_feed.rss

Ukoliko imate kakvih pitanja, tu je forum pa pitajte. // mmarko, 03 November, 2006

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Dimensions festival 2012 @ Fort Punta Christo, 6.-8.09.2012.

Dimensions festival 2012 @ Fort Punta Christo, 6.-8.09.2012.

Jacbri media support Proton Radio Techno FM