Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Tech zone

1 - 2 - 3 - main

Kako pratiti Jacbri.com putem RSS feeda?

jacbri news pictureO tome to je tono RSS moete pogledati ovdje dok u u ovom tekstu ukratko objasniti kako iskoristiti ovu mogunost pregledavanja Jacbri novosti i lanaka putem Firefoxa i Thunderbirda. RSS uglavnom znaajno olakava dnevno praenje razliitih izvora novosti na webu.

Dakle krenimo sa Firefoxom 2.0 koji je dostupan za besplatan download ovdje. Firefox kod svake stranice, koja ima pravilno postavljen RSS feed link, u krajnjem desnom dijelu linije koja prikazuje web adresu stranice prikazuje i naranastu RSS ikonu. Klikom na tu ikonu Firefox otvara RSS feed te nudi pohranu linka kao LiveBookmark. LiveBookmark sadri linkove na posljednje Jacbri novosti i lanake.

Thunderbirdov (link za download ne navodim, a oni koji ga ne mogu sami pronai neka ni ne itaju dalje) nain sinhroniziranja RSS sadraja je moda i bolji izbor, pogotovo za one koji su navikli na email nain prikazivanja sadraja. Thunderbird doslovce downloada nove naslove kao kod email poruka te se klikom na eljeni naslov u jednom dijelu prozora prikae sadraj lanaka ili novosti (to u mom sluaju izgleda ovako).

Kako to upogoniti? Klik na izbornik Tools > Account Settings, nakon toga klik na Add Account, pa izaberete RSS News & Blogs, Next, Next, Finish. Sada u lijevom stupcu Folders imate novi folder News & Blogs u koji moete dodavati RSS sadraje sa razliitih sajtova i blogova tako da kliknete desnom tipkom na News & Blogs folder te onda na Manage Subscription. Nakon toga otvara se intuitivni prozori za dodavanje novog feeda i jedino to vam jo treba je url feeda koji je u naem primjeru http://www.jacbri.com/rss/jacbri_feed.rss

Ukoliko imate kakvih pitanja, tu je forum pa pitajte. // mmarko, 03 November, 2006

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

CTF! Bass Avalanche @ Tvornica 14.12.2012

CTF! Bass Avalanche @ Tvornica 14.12.2012

Jacbri media support Proton Radio Techno FM