Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Baobinga i I.D. - Bass Music Sessions

Baobinga i I.D. - Bass Music SessionsSam Simpson i Ed Bayling, a.k.a Baobinga i I.D., svoj su novi album odlučili objaviti na način sličan onom Radioheadovom, tako da fanovi mogu sami odlučiti koliko novca žele izdvojiti za njega te ga nakon uplate downloadati sa njihove stranice. Sav prihod ide u korist hospicija "Dove House" u Samovom rodnom gradu Hullu. Naslovljen "Bass Music Sessions", ovo nije njihov prvi album: prethodni "Big Monster" izašao im je 2008. za Fat! Records, jednom od labela za koji su potpisivali glazbu prije nego li su pokrenuli vlastitu etiketu Build, na kojoj su potom objavljivali originalnu produkciju te remixeve Roske i Untolda.

DJ podršku za ovaj materijal već su izrazile brojne kolege, među kojima i Claude VonStroke, L-Vis 1990, Buraka Som Sistema, Sinden i TRG.

Bass Music Sessions

01. Backfoot
02. White Girl
03. Red Dust
04. Man Down
05. Still Tippin’
06. Inland
07. Hither and Thither
08. The King
09. Hush Up Riddim

<a href="http://label.bassmusicblog.com/album/i-d-baobinga-bass-music-sessions">BackFoot by bass music</a> // koma, 03 March, 2010

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:


Slučajna galerija:

Jacbri media support Proton Radio Techno FM