Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Baobinga i I.D. - Bass Music Sessions

Baobinga i I.D. - Bass Music SessionsSam Simpson i Ed Bayling, a.k.a Baobinga i I.D., svoj su novi album odluili objaviti na nain slian onom Radioheadovom, tako da fanovi mogu sami odluiti koliko novca ele izdvojiti za njega te ga nakon uplate downloadati sa njihove stranice. Sav prihod ide u korist hospicija "Dove House" u Samovom rodnom gradu Hullu. Naslovljen "Bass Music Sessions", ovo nije njihov prvi album: prethodni "Big Monster" izaao im je 2008. za Fat! Records, jednom od labela za koji su potpisivali glazbu prije nego li su pokrenuli vlastitu etiketu Build, na kojoj su potom objavljivali originalnu produkciju te remixeve Roske i Untolda.

DJ podrku za ovaj materijal ve su izrazile brojne kolege, meu kojima i Claude VonStroke, L-Vis 1990, Buraka Som Sistema, Sinden i TRG.

Bass Music Sessions

01. Backfoot
02. White Girl
03. Red Dust
04. Man Down
05. Still Tippin
06. Inland
07. Hither and Thither
08. The King
09. Hush Up Riddim

<a href="http://label.bassmusicblog.com/album/i-d-baobinga-bass-music-sessions">BackFoot by bass music</a> // koma, 03 March, 2010

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

3. dio by ., mala_plava i suradnici

3. dio by ., mala_plava i suradnici

Jacbri media support Proton Radio Techno FM