Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Profili

1 - 2 - 3 - main

Dosem (Španjolska)

jacbri news picturePravog imena Marc Ramirez, Dosem je nedvojbeno jedan od najtalentiranih izdanaka jake španjolske techno scene u posljednje vrijeme. Rođen u Gironi (Katalonija), kraju okružen brojnim festivalima i partyjima, zbog produkcijske vještine i velikog potencijala ubrzo prerasta svoju sredinu te potpisuje za Sino, techno izdavačku kuću u vlasništvu projekta Technasia.

Izlaskom klupskog hita "Silent Drop" i reizdanjem EP-a - koji se već može nazvati klasikom - "Beach Kisses", mladom Španjolcu su se počela otvarati vrata velikih etiketa, među kojima je i etiketa Jorisa Voorna, Green. Pojavom "Beach Kisses-a" na Voornovoj kompilaciji Balance 14, Dosem sve više uživa podršku i poštovanje publike, DJ magazina i velikog broja DJ-a.

Svoje nastupe uživo bazira na stilovima poput techna, house, electra, pa čak i dubstepa, stvarajući atmosferu po pulsu publike. Njegov crossover pristup svirkama bogat je melodijama, koje njegove setove pune energijom zadovoljavajući svakog na plesnom podiju.


Dosem ukratko:

- izabran od španjolskog magazina Go za najboljeg španjolskog producenta 2008. g.

- 2009. potpisuje svoj prvi ugovor za etiketu Sinu.

- prvi hit "Silent Drop" dobiva potporu od Laurenta Garneira, Christiana Smitha, Johna Digweeda, Sashe, Hernana Cattanea, Josha Winka...

-priključuje se Technasiji u projektu Sino Live!, radi se o DJ/live varijanti back2backa na velikim festivalima.

- svira na velikim događajima kao što su Awakenings, Klubbers, Monegros, Inox, Aquasella, Electrosonica...

- live svirke u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Francuskoj, Rusiji, Aziji...

- njegov remiks "Landing on Planets" Dannyja Howellsa za etiketu Dig Deeper ulazi u top 10 brojnih digitalnih i vinil trgovina. // dark_sign, 15 September, 2010

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Hernan Cattaneo @ Deep Makarska 27.07.2012

Hernan Cattaneo @ Deep Makarska 27.07.2012

Jacbri media support Proton Radio Techno FM