Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Profili

1 - 2 - 3 - main

Wehbba (Brazil)

jacbri.com news pictureStomatolog, licencirani ronioc i jiu jitsu borac skoro pet godina, neka su od zanimanja kojima se Wehbba bavi, ali DJ-ing i glazba je ono što mu ide najbolje. Brazilski techno ambasador Rodolfo Wehba neko je vrijeme boravio u Australiji, gdje je participirao na underground sceni iz koje je vukao inspiraciju za bavljenjem DJ-ingom. Nakon povratka u Brazil počinje svirati po raznim događajima, producirati techno i njegove podžanrove.

2004. izdaje prvi nacionalni album "Revoltin" za brazilsku etiketu "URBR", koji doživljava veliki uspjeh nakon tri mjeseca rasprodajom kompletne tiraže. S tim uspjehom dolaze pozivi najvećih festivala u Brazilu i Južnoj Americi

Sljedeće se godine s projektom Hybrid Players vinuo u sam vrh prodaje Beatportovih izdanja, što je uslijedilo potpisivanjem izdanja za priznate etikete poput Renaissancea, Global Undergrounda, Great Stuffa, Get Physicala, Tronica, Audiotherapyja, Jesus Loved You, Craft Musica, BluFina, Primatea, Concepta, Titaniuma i dr.

Pažnju medija i publike stekao je konstantnim razvojem svojeg stila, koji je varirao od lakših do tvrđih ritmova, s pumpajućim funkom kao potpisom. Dinamične svirke Wehbbu su dovele do nastupa na svim kontinentima, započevši s europskom turnejom 2007. g.

2009. osniva etiketu "82 Recordings", koja postaje platforma za njegovu glazbenu orijentaciju i mlade talentirane techno producente. Izdavanje aktualnog albuma "Full Circle" (2010) prirodni je, sljedeći korak. U tih 10 uradaka, žanrovski opredjeljenih za techno i house, Wehbba je uspio stvoriti koheziju te razne zvukove i emocije koje zajedno jednostavno "imaju smisla". Podršku albumu dali su mu Joris Voorn, Laurent Garnier, Stephan Bodzin, Nick Warren, Fergie, Lauhaus, Tom Novy, Karotte, Joseph Capriati, Michel de Hey, D-Nox i mnogi drugi.


Rezime:

• pravo ime: Rodolfo Abrao Wehbba
• rođen u Sao Paulu (Brazil)
• DJ/Producent/remixer
• pseudonimi: Wehbba, Hybrid Players, Karma, Oil Filter
• izdao uratke na velikima etiketama (Bedrock, Tronic, Renaissance, BluFin, Great Stuff...)
• izdao više od 100 uradaka
• izdanja su mu recenzirana na mnogim priznatim časopisima
• kompilacija: Tronic Treatment (2010); album: "Full Circle // dark_sign, 08 October, 2010

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Besplatno do zadnjeg autobusa w/ STEVE RACHMAD @ Jadranski Trg, Rijeka 07.05.

Besplatno do zadnjeg autobusa w/ STEVE RACHMAD @ Jadranski Trg, Rijeka 07.05.

Jacbri media support Proton Radio Techno FM