Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Profili

1 - 2 - 3 - main

Wehbba (Brazil)

jacbri.com news pictureStomatolog, licencirani ronioc i jiu jitsu borac skoro pet godina, neka su od zanimanja kojima se Wehbba bavi, ali DJ-ing i glazba je ono to mu ide najbolje. Brazilski techno ambasador Rodolfo Wehba neko je vrijeme boravio u Australiji, gdje je participirao na underground sceni iz koje je vukao inspiraciju za bavljenjem DJ-ingom. Nakon povratka u Brazil poinje svirati po raznim dogaajima, producirati techno i njegove podanrove.

2004. izdaje prvi nacionalni album "Revoltin" za brazilsku etiketu "URBR", koji doivljava veliki uspjeh nakon tri mjeseca rasprodajom kompletne tirae. S tim uspjehom dolaze pozivi najveih festivala u Brazilu i Junoj Americi

Sljedee se godine s projektom Hybrid Players vinuo u sam vrh prodaje Beatportovih izdanja, to je uslijedilo potpisivanjem izdanja za priznate etikete poput Renaissancea, Global Undergrounda, Great Stuffa, Get Physicala, Tronica, Audiotherapyja, Jesus Loved You, Craft Musica, BluFina, Primatea, Concepta, Titaniuma i dr.

Panju medija i publike stekao je konstantnim razvojem svojeg stila, koji je varirao od lakih do tvrih ritmova, s pumpajuim funkom kao potpisom. Dinamine svirke Wehbbu su dovele do nastupa na svim kontinentima, zapoevi s europskom turnejom 2007. g.

2009. osniva etiketu "82 Recordings", koja postaje platforma za njegovu glazbenu orijentaciju i mlade talentirane techno producente. Izdavanje aktualnog albuma "Full Circle" (2010) prirodni je, sljedei korak. U tih 10 uradaka, anrovski opredjeljenih za techno i house, Wehbba je uspio stvoriti koheziju te razne zvukove i emocije koje zajedno jednostavno "imaju smisla". Podrku albumu dali su mu Joris Voorn, Laurent Garnier, Stephan Bodzin, Nick Warren, Fergie, Lauhaus, Tom Novy, Karotte, Joseph Capriati, Michel de Hey, D-Nox i mnogi drugi.


Rezime:

pravo ime: Rodolfo Abrao Wehbba
roen u Sao Paulu (Brazil)
DJ/Producent/remixer
pseudonimi: Wehbba, Hybrid Players, Karma, Oil Filter
izdao uratke na velikima etiketama (Bedrock, Tronic, Renaissance, BluFin, Great Stuff...)
izdao vie od 100 uradaka
izdanja su mu recenzirana na mnogim priznatim asopisima
kompilacija: Tronic Treatment (2010); album: "Full Circle // dark_sign, 08 October, 2010

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

James Zabiela @ Deep Makarska 20.07.2012

James Zabiela @ Deep Makarska 20.07.2012

Jacbri media support Proton Radio Techno FM