Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Komentari

1 - 2 - 3 - main

Britanci napadaju, a naši igraju "defence"

jacbri.com news picture
Vjerujem da su mnogi ostali (pozitivno) zatečeni ljetnom ponudom festivala. I potpisnik ovih redova je također osupnut kvalitetom i raznovršnošću festivala koji se od lipnja pa do kraja kolovoza redaju k'o na traci. Nažalost ili na sreću, ovim festivalima rukovode stranci, točnije Britanci. Da li je to dobro ili loše po nas?

U toliko koliko je zimska sezona loša, ljeto je ludo i svakih par dana nudi nešto vooow! Domaći promotori su svjesni da na domaću publiku nema smisla računat, ali zato su britanski organizatori uvidjeli ljetni potencijal koji Lijepa naša nudi te iskoristilii priliku da povuku svoju brojnu publiku na Jadransko more zabavljajući se uz up-to-date muziku na plažama, brodovima i sl.

Ne bih bio toliko kritičan prema našim promotorima, koji (pre)puštaju Britancima da im dovode muziku koja je aktualna u svijetu i nude nešto što je za naše pojmove nepojmljivo! Iza Britanaca je ipak cijela mašinerija, kako financijska tako i medijska, do kojih domaći promotori u vlastitoj zemlji ne mogu ni primirisati, a da ne spominjem što se moraju susretati s ne educiranom publikom.

Niti Turistička zajednica dovoljno ne radi u rebrandiranju Hrvatske kao destinacije, jer je jasno da mnogi dijelovi svijeta, u kojima su partijaneri imali utočište, okreću prema nekim drugim turističkim ponudama i tokovima.

Hrvatska kao relativno neotkrivena destinacija za mlade Europljane, za koje znamo da su najbolji potrošači, može postati jedna od najprivlačnijih turističkih zemalja Europe ukoliko se u tom smjeru na inozemnom tržištu pojača marketinško djelovanje.

Očigledno se trebaju pojaviti Britanci i njihov kapital kako bi se nešto napravilo, a sve to možemo i sami, no potrebna je pomoć s viših instanci.

Također, nisam siguran koliko je dobro za naše zdrave projekte, u prvom redu konkurentne festivale tipa Hartera, Atlantis i dr., što za konkurenciju imaju velike strane festivale na ovom području koji se spremaju ovoga ljeta. Stranci dođu i odu, puno je važnije održati te naše festivale koji nam trebaju i sutra.

Međutim, treba bit kritičan prema kasnom objavljivanju line upa naših festivala. Mogu razumijeti, politiku i marketinški koncept, ali dok drugi izbacuju svoje programe i goliciju maštu, kako stranih tako i domaćih partygoera, naši festivali to sve rade s debelim zakašnjenjem. Treba uzeti u obzir što se dosta ljudi unaprijed isplanira godišnji odmor, kasno je ako nešto prije zapne za oko.

Nadam se kako će kvalitetni festivali opravdat visoka očekivanja i da će bit zabave na pretek, kada nam već iste kronično fali u klubovima u zimskim danima. // dark_sign, 22 April, 2011

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Axwell @ Aquarius Zrće 22.07.2013

Axwell @ Aquarius Zrće 22.07.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM