Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Reports

1 - 2 - 3 - main

Hideout festival (treći dan)

jacbri.com news picture
Uspješno je apsolvirana moja prva trećina ovoljetne party misije. Dojmovi o Hideout festivalu samo su pozitivni, i unatoč kratkom boravku - visoko su izraženi. Čim me ulovi lagana deprica po povratku kući znam da sam svjedočio nečemu što će mi ostati u lijepom sjećanju.

Hideout je posložio definitivno najbolji, najbogatiji i najraznovrsniji elektronski line up ovoga ljeta. Tri pozornice, jedna u Papayi i dvije u Aquariusu, svaka je za sebe nudila jaka imena iz electro - house - techno - dnb - bass - dubstep svijeta. Dojma sam da je polomljena glazba zabavom i atmosferom marginalizirala ostatak!

Da, da, Britanci istinski uživaju u zabavi koju nudi dubstep, dnb i bass te u toj atmosferi čovjek se lako zarazi ritmovima koji u kućnoj slušaonici nisu baš prioritet. Osuđivao sam ponašanje Britanaca na prethodnim Exitima kada sam nazočio valjanju u blatu i svim ostalim radnjama koje bi mogli prije pripisati divljacima nego ljudima... Ali sad ih moram pohvalit. Valjda im je falilo zezalica da si daju oduška. U svakom slučaju, ovakve ih se može pretrpjeti u svojoj blizini.

Naših je bilo jako malo. Po danu se ne osjeti ona ljetna atmosfera koja je vladala prilikom mojeg zadnjeg boravka na Zrću. Izgleda da naši čekaju komercijalnije događaje koji tek slijede. Hideout se u startu činio prekužerskim za našu širu masu, eventualno Sven Vath, Marco Carola prvog te Prydz drugog dana, bili su atraktivni za našu publiku.

Budući da ne mogu tvrditi koliko je ljudi Hideout posjetilo, a najave su govorile da je prodano preko 10 tisuća ulaznica i da su Britanci pokupovali sve ulaznice, odokativno treću večer nije posjetilo više od 6000-7000 ljudi. Dobro da nije, jer i ovako je bio gužvanac na svakom od tri stagea.

Organizacijski bilo je puno kikseva na štetu samog organizatora; za akreditaciju i majicu mogao si samo lijepo upitati i dobili bi. U razgovoru s Britancima moglo se čuti da su boat partyji i transfer busevi do Zrća bili dosta loše organizirani, ali bez obzira na sve nedostatke, činilo se kako svi istinski uživaju u provodu.

Upravo za taj provod glazbeno su Joker, Breakage, Chase & Status na vanjskom flooru Aquariusa bili idealna podloga za razbacivanje među stotinama Britanaca koji su stvorili nabrijanu atmosferu. Pjevalo se, MC je dizao publiku na noge, na poganje... Ludo, ludo!

Seth Troxler je u unutarnjem Aquariusu potvrdio o kakvoj se veličini radi i da je hype oko njega opravdan. Držao je moćan groove kroz cijeli set. Nažalost, nakon njega propustih Damiana Lazarusa zbog 2 many djsa koji su razočarali. A Crookers nakon njih, s electro pilanom, još gori.

After u Kalypsu samo je lupio pečat na odličnu zabavu trećeg dana festivala. Vjerujem da su me s ovako dobrom zabavom kupili za sljedeću godinu... galerija

A sad slijedi 2/3 ovoljetne misije: Hartera! // dark_sign, 05 July, 2011

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Hartera K.LJ.B.-ing w/ POPOF @ Stereo Dvorana, Rijeka, 22.11.2008.

Hartera K.LJ.B.-ing w/ POPOF @ Stereo Dvorana, Rijeka, 22.11.2008.

Jacbri media support Proton Radio Techno FM