Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Reports

1 - 2 - 3 - main

SunceBeat 2 festival, Petrčane

jacbri.com news picture
Suncebeat 2 festival održao se od 29. do 31. srpnja u mjestu Petrčane blizu Zadra, na već poznatoj festivalskoj lokaciji. Britanska promotorska kuća s tradicijom od preko 30 godina organizacije glazbenih događanja "Southport Weekender" ogranizirala je drugu godinu za redom ovaj izvrstan festival, nesvakidašnju poslasticu za ljubitelje soulful plesne glazbe, ali i općenito sve one koji vole pozitivne glazbene vibracije i naravno, puno plesa.

U Petrčane su stigli zaista renomirani DJ-i, zaslužni za sam nastanak i razvoj house glazbe, ali i jedna acid-jazz supergrupa, naime uživo su nastupili Incognito. Ljubiteljima house glazbe Incognito je poznat zbog remiks izdanja poznatih DJ-a, posebno Masters at Work, a za one koji cijene soul-jazz-funk groove Incognito je vrhunski i vrlo utjecajan bend.

Nastupili su posljednji dan festivala 31. srpnja, i taj nastup će zasigurno dugo pamtiti svi prisutni. Sve se je poklopilo za savršen koncert: ambijent blizu mora, topla predvečer, izvrsna multinacionalna publika koja poznaje sve njihove pjesme i dobro raspoloženi članovi benda.

Still A Friend Of Mine, Deep Waters, Always There, Nights Over Egypt, 1975 samo su neke od izvedenih pjesama. Na kraju koncerta na pozornicu iz izašao osnivač benda Jean-Paul 'Bluey' Maunick i rekao da je da je malo ovako dobre publike u svijetu i da jako sretan što su nastupli, koncert je zvršio maestralnom obradom "One World, One Love" od Bob Marley-a.

jacbri.com news picture

Odličnih DJ nastupa bilo je previše za opisati sve. Izdvaja se Lil Louis (tvorac kultne stvari "French Kiss") u kombinaciji s pjevačicom Joi Cardwell. Zatim, nastup legendarnog DJ-a /b>Tonyja Humphiresa, čija karijera uspješno traje od sedamdesetih do danas. Čovjek je doslovno sudjelovao u počecima stvaranja garage house-a, dok još nije ni bio poznat termin "house". Soul, funk, disco i neka “čudna” elektronika tada su palili plesni podij, Tony upravo te “vintage vibracije” i danas uspješno prenosi na publiku.

Od ostalih jakih imena koja su nastuplila u Petrčanima, izdvajamo američke DJ-e i producente čija je uloga u stvaranju house glazbe nezamjenjiva i poznati su po legendarnim DJ setovima, što i pokazali na Suncebeat-u 2: Kerri Chandler, Quentin Harris, DJ Spen, Karizma, Boo Williams, Osunlade, Theo Parrish.

jacbri.com news picture

Od europskih DJ snaga super setove imali su: Henrik Schwarz, Ashley Beedle, Benji B, Atjazz, Sarah Favouritizm i Loius Radio. Najbolji dnevni set u beach baru uz izležavanje na plaži pripada
Terryju Jonesu
, izvrsna soul selekcija.

Zasita nevjerojatan broj vrhunskih DJ-a, glazbenika i producenata nastupio je na Suncebeat2 festivalu, uživalo se je i plesalo uz zalazak sunca u beach baru i naravno navečer na glavnom podiju i do jutarnjih sati u Barbarella klubu.

jacbri.com news picture

Festival bio je prepun dobrih vibracija, plesa i nasmijanih lica iz Velike Britanije, Kanade, SAD-a, Italije, Japana te mnogih ostalih zemalja, kao što "Bluey" osnivač Incognita kaže zadovoljano nakon nastupa : "The world can be united as one".

(recenziju napisao: Željko Vuković) // dark_sign, 11 August, 2011

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

by timewarp

by timewarp

Jacbri media support Proton Radio Techno FM