Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Tech zone

1 - 2 - 3 - main

U Zagrebu predstavljen Audiotool

jacbri news picture
U sklopu edukativnog programa Illectricity festivala jučer je u zagrebačkom Centru za nezavisnu kulturu i mlade održana otvorena radionica na kojoj je prezentiran Audiotool, cloud studio za glazbenu produkciju.

Na razvoju ovog besplatnog online alata radio je Burn Studios sa svojim partnerima poput Beatporta, Richija Hawtina i drugih, a svim zainteresiranim posjetiteljima u Zagrebu ga je predstavio glazbeni producent, DJ i radijski voditelj Aeon.

jacbri news picture

"Audiotool je vrlo zanimljiva web aplikacija. Nije jedna od onih za 'ubiti' vrijeme, radi se o aplikaciji koja nudi puno više od toga. U samom startu sam bio skeptičan jer nisam bio siguran u program za pravljenje glazbe koji otvaram u svom Internet pregledniku. Mislim da je cijeli koncept odličan jer nudi bilo kome tko ima pristup internetu da se iskuša u produkciji i stvaranju. Veliki plus je to što se radi o cloud baziranoj aplikaciji, koja vam omogućava suradnju i povezivanje s ljudima iz cijeloga svijeta.", pojasnio je Aeon na prezentaciji.

jacbri news picture

Upravo činjenica da će inače vrlo skupa oprema u svojoj digitalnoj verziji potpuno besplatno postati dostupna svima koji se žele okušati u glazbenoj produkciji oduševila je Richija Hawtina koji je rado prihvatio poziciju kreativnog direktora cijelog projekta. Od lansiranja beta verzije 2010. godine, Audiotool se neprastano nadograđivao novim instrumentima, a sredinom prošle godine osposobljena je i baza za upload samplova koju je prvi iskoristio upravo Hawtin ponudivši svim korisnicima Audiotoola veliku autorsku Plastikman arhivu.

"Audiotool je sjajan način za početak bavljenja glazbenom produkcijom. Netko tko se želi okušati u tom kreativnom poslu više ne mora trošiti novac kako bi provjerio leži li mu uopće produkcija. Samo za jedan mikser potrebno je izdvojiti nekoliko tisuća dolara, dok su unutar Audiotoola dostupni - besplatno. Jako smo uzbuđeni što će nove generacije na raspolaganju imati nešto ovakvo", poručio je Hawtin prilikom vlastite prezentacije Audiotoola na Ibizi sredinom prošle godine.

jacbri news picture

Osim cloud studija, Burn Studios od lansiranja služi i kao glazbeni community za izmjenu iskustava i znanja, kreativnih rješenja i savjeta. Sa 300.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno izuzetno je privlačan i velikim glazbenim imenima te diskografskim kućama koje putem natječaja za remikseve i edite često dolaze u potragu za novim talentima.

Ukoliko ste propustili Audiotool prezentaciju, posjetite www.burn-studios.com na kojem su dostupni detaljni tutorijali o korištenju platforme. // koma, 30 November, 2012

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Hartera K.LJ.B.-ing w/ POPOF @ Stereo Dvorana, Rijeka, 22.11.2008.

Hartera K.LJ.B.-ing w/ POPOF @ Stereo Dvorana, Rijeka, 22.11.2008.

Jacbri media support Proton Radio Techno FM