Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Tech zone

1 - 2 - 3 - main

U Zagrebu predstavljen Audiotool

jacbri news picture
U sklopu edukativnog programa Illectricity festivala juer je u zagrebakom Centru za nezavisnu kulturu i mlade odrana otvorena radionica na kojoj je prezentiran Audiotool, cloud studio za glazbenu produkciju.

Na razvoju ovog besplatnog online alata radio je Burn Studios sa svojim partnerima poput Beatporta, Richija Hawtina i drugih, a svim zainteresiranim posjetiteljima u Zagrebu ga je predstavio glazbeni producent, DJ i radijski voditelj Aeon.

jacbri news picture

"Audiotool je vrlo zanimljiva web aplikacija. Nije jedna od onih za 'ubiti' vrijeme, radi se o aplikaciji koja nudi puno vie od toga. U samom startu sam bio skeptian jer nisam bio siguran u program za pravljenje glazbe koji otvaram u svom Internet pregledniku. Mislim da je cijeli koncept odlian jer nudi bilo kome tko ima pristup internetu da se iskua u produkciji i stvaranju. Veliki plus je to to se radi o cloud baziranoj aplikaciji, koja vam omoguava suradnju i povezivanje s ljudima iz cijeloga svijeta.", pojasnio je Aeon na prezentaciji.

jacbri news picture

Upravo injenica da e inae vrlo skupa oprema u svojoj digitalnoj verziji potpuno besplatno postati dostupna svima koji se ele okuati u glazbenoj produkciji oduevila je Richija Hawtina koji je rado prihvatio poziciju kreativnog direktora cijelog projekta. Od lansiranja beta verzije 2010. godine, Audiotool se neprastano nadograivao novim instrumentima, a sredinom prole godine osposobljena je i baza za upload samplova koju je prvi iskoristio upravo Hawtin ponudivi svim korisnicima Audiotoola veliku autorsku Plastikman arhivu.

"Audiotool je sjajan nain za poetak bavljenja glazbenom produkcijom. Netko tko se eli okuati u tom kreativnom poslu vie ne mora troiti novac kako bi provjerio lei li mu uope produkcija. Samo za jedan mikser potrebno je izdvojiti nekoliko tisua dolara, dok su unutar Audiotoola dostupni - besplatno. Jako smo uzbueni to e nove generacije na raspolaganju imati neto ovakvo", poruio je Hawtin prilikom vlastite prezentacije Audiotoola na Ibizi sredinom prole godine.

jacbri news picture

Osim cloud studija, Burn Studios od lansiranja slui i kao glazbeni community za izmjenu iskustava i znanja, kreativnih rjeenja i savjeta. Sa 300.000 jedinstvenih posjetitelja mjeseno izuzetno je privlaan i velikim glazbenim imenima te diskografskim kuama koje putem natjeaja za remikseve i edite esto dolaze u potragu za novim talentima.

Ukoliko ste propustili Audiotool prezentaciju, posjetite www.burn-studios.com na kojem su dostupni detaljni tutorijali o koritenju platforme. // koma, 30 November, 2012

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Lighthouse Festival @ Lanterna, Porec 24.-26.05.2013

Lighthouse Festival @ Lanterna, Porec 24.-26.05.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM