Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Interviewi

1 - 2 - 3 - main

Mat.Joe

jacbri news picture
Bears & Honey: Momci, moramo re da je prola godina za vas bila izuzetno uspjena, zanima nas - kako i kada ste udruili snage i zapoeli cijelu Mat.Joe priu?

Mat.Joe: Prije neto manje od pet godina startali smo s izradom Hip Hop beatova za nekoliko njemakih i amerikih Indie artista, tada smo nastupali kao "Twomanics". Nakon nekog vremena ubacili smo prste i u House glazbu, to je bio sasvim logian korak s obzirom da smo veliki fanovi elektronske glazbe. Realno, ne mogue je drati se samo jednog anra!

Bears & Honey: Veina dananjih imena je odrastala uz elektronsku glazbu, to je ujedno igralo ulogu u njihovoj kasnijoj karijeri, kako ste vi doli do te ideje? Kakva vas je glazba okruivala kao klince?

Mat.Joe: Elektronska glazba je oduvijek bila prisutna, od malih nogu, a pogotovo kasnije kada smo krenuli s razvojem beatova. Sluila je kao inspiracija za mnogo toga, a ujedno je scena u naem rodnom gradu, Hannover, vrlo jaka.

Bears & Honey: Kako zajedno funkcionirate u studiju i koliko vam zapravo treba da zaponete i dovrite neki glazbeni projekt?

Mat.Joe: Ha, sve ovisi o inicijalnoj ideji i koliko je razraena. Nekad se slaemo odlino, no nekada se cijela stvar odui na nekoliko tjedana - no openito nam treba od dva dana do dva tjedna da neto konkretno napravimo. Ipak, elektronska glazba trai dosta dotimavanja, koji se jo kasnije u nekim finalnim fazama odvijaju iz dana u dan.

Bears & Honey: Udruene snage - bra izrada, zgodno. Pri izradi pjesme, pa i seta, koja vam je glavna misao vodilja, to pokuavate prebaciti na ljude?

Mat.Joe: Oputenost, zadovoljstvo, sreu, puno faktora koje samo kvalitetna glazba moe ostvariti. A odaziv je odlina, i ne moemo vam opisati koliko smo u ovom poslu ispunjeni, sve zahvaljujui naim fanovima!

Bears & Honey: Fanovi su uvijek bitni, i vjerujemo da s ovakvim stilom vie ciljate na mlau publiku. No, recimo da va glazbeni stil morate pojasniti vaim starcima, kako bi ga opisali, a da ga oni shvate iz prve?

Mat.Joe: S obzirom na nau scenu, vjerujemo da su nai starci imali puno vie doticaja s elektronikom od vaih haha. No vjerojatno neto tipa disko glazba iz 70', s neto manje vokala i malo vie syntha i ostalih elemenata, poput modernog Kraftwerka.

Bears & Honey: Kada su u pitanju setovi, to se od vas moe oekivati? Imate li odreene favorite bez kojih niti jedan set ne moe na podilj?

Mat.Joe: Sve ovisi od nastupa do nastupa, no svaki na set mora imat ono neto to ga ini razliitim od drugih - da, naravno, imamo svoje favorite, no pokuavamo cijelu priu formirati onako kako bi ju mi voljeli osobni uti ako bi bili gosti eventa - tako da uvijek dajemo najbolje!

Bears & Honey: Slaemo se. Sada na jedno od onih klasinih pitanja, iju stranu drite u ratu zvanom Vinyl protiv Tehnologije? to vi koristite i koji je va komentar na cijelu priu?

Mat.Joe: Iskreno, nije nam vano! Pristrani smo i drimo se one "nije bitno koji je medij dok god je dobra glazba". Iako volimo kombinirati s jednom i drugom stranom, zadnje vrijeme smo prestali koristiti Serato i Traktor jer u veini sluajeva ostanemo bez prijenosnika, ipak je to klub koji je zadimljen i cuga se okree na veliko oko pulta.

Bears & Honey: O da, nisi pravi DJ ako ti na opremi barem jednom nije zavrila Jacky-Cola! to ostalo moemo od vas oekivati ove godine?

Mat.Joe: Jo vie kolaboracija i zasebnih singlova, zatim regularnih mixeva, a moda ak i album ;)

Bears & Honey: Znai napeta godina. Na stranu to, jeste ikada posjetili Hrvatsku?

Mat.Joe: Ne, nismo! Ovo je nae prvo gostovanje na vaim prostorima i veselimo se ekipi!

Bears & Honey: Znai jedno ugodno iznenaenje, nabacite im jo jednu malu pozivnicu i gotovi smo.

Mat.Joe: Hey Zagreb! On January 18th, Mat.Joe is in the house to rock the legendary Bears & Honey party at the Groove club! Make sure you pass by for some tasty icecold drinks and crazy dadadadadadadancing! See yaaaaaaaa! :) :) // koma, 13 January, 2014

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Ultra Europe @ Poljud Split 12-13.07.2013

Ultra Europe @ Poljud Split 12-13.07.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM