Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Interviewi

1 - 2 - 3 - main

Mat.Joe

jacbri news picture
Bears & Honey: Momci, moramo reć da je prošla godina za vas bila izuzetno uspješna, zanima nas - kako i kada ste udružili snage i započeli cijelu Mat.Joe priču?

Mat.Joe: Prije nešto manje od pet godina startali smo s izradom Hip Hop beatova za nekoliko njemačkih i američkih Indie artista, tada smo nastupali kao "Twomanics". Nakon nekog vremena ubacili smo prste i u House glazbu, što je bio sasvim logičan korak s obzirom da smo veliki fanovi elektronske glazbe. Realno, ne moguće je držati se samo jednog žanra!

Bears & Honey: Većina današnjih imena je odrastala uz elektronsku glazbu, što je ujedno igralo ulogu u njihovoj kasnijoj karijeri, kako ste vi došli do te ideje? Kakva vas je glazba okruživala kao klince?

Mat.Joe: Elektronska glazba je oduvijek bila prisutna, od malih nogu, a pogotovo kasnije kada smo krenuli s razvojem beatova. Služila je kao inspiracija za mnogo toga, a ujedno je scena u našem rodnom gradu, Hannover, vrlo jaka.

Bears & Honey: Kako zajedno funkcionirate u studiju i koliko vam zapravo treba da započnete i dovršite neki glazbeni projekt?

Mat.Joe: Ha, sve ovisi o inicijalnoj ideji i koliko je razrađena. Nekad se slažemo odlično, no nekada se cijela stvar oduži na nekoliko tjedana - no općenito nam treba od dva dana do dva tjedna da nešto konkretno napravimo. Ipak, elektronska glazba traži dosta doštimavanja, koji se još kasnije u nekim finalnim fazama odvijaju iz dana u dan.

Bears & Honey: Udružene snage - brža izrada, zgodno. Pri izradi pjesme, pa i seta, koja vam je glavna misao vodilja, što pokušavate prebaciti na ljude?

Mat.Joe: Opuštenost, zadovoljstvo, sreću, puno faktora koje samo kvalitetna glazba može ostvariti. A odaziv je odlična, i ne možemo vam opisati koliko smo u ovom poslu ispunjeni, sve zahvaljujući našim fanovima!

Bears & Honey: Fanovi su uvijek bitni, i vjerujemo da s ovakvim stilom više ciljate na mlađu publiku. No, recimo da vaš glazbeni stil morate pojasniti vašim starcima, kako bi ga opisali, a da ga oni shvate iz prve?

Mat.Joe: S obzirom na našu scenu, vjerujemo da su naši starci imali puno više doticaja s elektronikom od vaših haha. No vjerojatno nešto tipa disko glazba iz 70', s nešto manje vokala i malo više syntha i ostalih elemenata, poput modernog Kraftwerka.

Bears & Honey: Kada su u pitanju setovi, što se od vas može očekivati? Imate li određene favorite bez kojih niti jedan set ne može na podilj?

Mat.Joe: Sve ovisi od nastupa do nastupa, no svaki naš set mora imat ono nešto što ga čini različitim od drugih - da, naravno, imamo svoje favorite, no pokušavamo cijelu priču formirati onako kako bi ju mi voljeli osobni čuti ako bi bili gosti eventa - tako da uvijek dajemo najbolje!

Bears & Honey: Slažemo se. Sada na jedno od onih klasičnih pitanja, čiju stranu držite u ratu zvanom Vinyl protiv Tehnologije? Što vi koristite i koji je vaš komentar na cijelu priču?

Mat.Joe: Iskreno, nije nam važno! Pristrani smo i držimo se one "nije bitno koji je medij dok god je dobra glazba". Iako volimo kombinirati s jednom i drugom stranom, zadnje vrijeme smo prestali koristiti Serato i Traktor jer u većini slučajeva ostanemo bez prijenosnika, ipak je to klub koji je zadimljen i cuga se okreće na veliko oko pulta.

Bears & Honey: O da, nisi pravi DJ ako ti na opremi barem jednom nije završila Jacky-Cola! Što ostalo možemo od vas očekivati ove godine?

Mat.Joe: Još više kolaboracija i zasebnih singlova, zatim regularnih mixeva, a možda čak i album ;)

Bears & Honey: Znači napeta godina. Na stranu to, jeste ikada posjetili Hrvatsku?

Mat.Joe: Ne, nismo! Ovo je naše prvo gostovanje na vašim prostorima i veselimo se ekipi!

Bears & Honey: Znači jedno ugodno iznenađenje, nabacite im još jednu malu pozivnicu i gotovi smo.

Mat.Joe: Hey Zagreb! On January 18th, Mat.Joe is in the house to rock the legendary “Bears & Honey” party at the Groove club! Make sure you pass by for some tasty icecold drinks and crazy dadadadadadadancing! See yaaaaaaaa! :) :) // koma, 13 January, 2014

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Dimensions festival 2012 @ Fort Punta Christo, 6.-8.09.2012.

Dimensions festival 2012 @ Fort Punta Christo, 6.-8.09.2012.

Jacbri media support Proton Radio Techno FM