Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Izdanja

1 - 2 - 3 - main

Dole & Kom - Salto Mortale

jacbri news picture
Dole & Kom u stanju su prezentirati nekoliko produkcija koje su naizgled vrlo slične, a opet podosta i različite. Drugim riječima, u stanju su istu ideju prezentirati na nekoliko načina.

Možda zvuči jednostavno, ali vjerujte da nije. U sva tri slučaja centar svega je fina, debela baslinija oko koje se zapleću i raspleću zavodljive melodije, simfonijske dionice, velike emocije, lepršavi vokali. Melankolija udara na najjače upravo u trenu kada ženski vokal uđe u priču. Opet, u "Fly Baru" klupski groove susreće muzikalnost netipičnu za klupske podije. Prisutni remiksevi (od kojih dva samo na digitalnom izdanju) pojačavaju doživljaj originala, nijedan od remiksera nije nešto bitnije skretao s ucrtanog puta. Možda i bolje.

01: Salto Mortale
02: Silence ft. Kollmorgen
03: Salto Mortale (René Bourgeois & Dan Caster Remix)
04: Fly Bar feat. Seth Schwarz
05: Silence ft. Kollmorgen (Mollono.Bass Remix)
06: Silence ft. Kollmorgen (Seth Schwarz Remix)

Label: Acker
Izlazi: 19/01 // koma, 19 January, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Reload closing @ Marco Polo 25.05.2013

Reload closing @ Marco Polo 25.05.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM