Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Izdanja

1 - 2 - 3 - main

Jules & Moss - Double False Face

jacbri news picture
Jules & Moss su kativno već neko vrijeme, tamo negdje od 2010., te otvaraju 2015. svojim debut albumom za Thrill of It label.

Francuski dvojac je do sad radio izdanja za Dirtybird, Souvenir i Kittball Records, tako da je izvjesno kako ste njihove radove već negdje čuli. Odrasli su na rocku, jazzu, klasici i počeli udarati po bubnjevima i klaviru vrlo mladi, pa ne smijem ni ovom prilikom zaboraviti napomenuti kako se ti rani glazbeni izleti osjete i ovdje.

Dinamične perkusije, atipični vokali i breakovi i dosta atraktivne melodije karakteriziraju album od početka do kraja, no ono što je konstanta je groove, bilo da je više deep house, bilo minimalističan. Glazba je uvelike inspirirana i njihovim live showom u kojem koriste niz mašina, ne samo laptope. Gledano u cjelini, kroz raznolikost produkcije, live show mora biti zanimljiv. Baš kao i album.

1. Double False Face
2. 102
3. Choosing Life
4. Transorciere
5. Mega Socks
6. Speaker On
7. Aquasmoke
8. And Switch Off The Light
9. Fou Ya
10. Prohibate For Her
11. Luminosity

Label: Thrill of It
Izlazi: 26/01 // koma, 19 January, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Hartera 9 @ ex tvornica papira Rijeka 20.07.2013

Hartera 9 @ ex tvornica papira Rijeka 20.07.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM