Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Izdanja

1 - 2 - 3 - main

Georgi Barrel - Down

jacbri news picture
Sada već solidno etablirani sinnmusik na novom EP-u nudi dvije fine deep produkcije Georgija Barrela i nekoliko remikseva.

Njemački se producent na ovom labelu već pojavljivao, moguće da je ovaj put dao najbolje od sebe. Produkcija je tečna i bogata, topla atmosfera i organične perkusije stvaraju jednu više nego primamljivu situaciju. Posebno se to odnosi na naslovnu "Down", s kojom nećete pogriješiti u warm up setovima. "Forms Of Freedom" više je za ruke u zraku i kasnije dijelove noći, podobna za uvaljivanje u deep techno setove.

Remikseri svi odreda obrađuju "Down": pod Adrianom traka dodatno bubri i dobija novi vokal, no zadržava isti deep house šarm, Fasika je pretvara u pumping house traku nešto vedrijeg karaktera, dok Whedler stavlja dubinu lagano u drugi plan a groove u prvi. Remiks koji ćete odabrati kada treba dizati atmosferu na flooru.

1) Georgi Barrel - Down (Original Mix)
2) Georgi Barrel - Down (Fasika Remix)
3) Georgi Barrel - Down (Adrian Remix)
4) Georgi Barrel - Down (Whedler Remix)
5) Georgi Barrel - Forms Of Freedom (Original Mix)

Label: sinnmusik*
Izlazi: 19.01. // koma, 19 January, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

3. dio by ., mala_plava i suradnici

3. dio by ., mala_plava i suradnici

Jacbri media support Proton Radio Techno FM