Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Izdanja

1 - 2 - 3 - main

Georgi Barrel - Down

jacbri news picture
Sada ve solidno etablirani sinnmusik na novom EP-u nudi dvije fine deep produkcije Georgija Barrela i nekoliko remikseva.

Njemaki se producent na ovom labelu ve pojavljivao, mogue da je ovaj put dao najbolje od sebe. Produkcija je tena i bogata, topla atmosfera i organine perkusije stvaraju jednu vie nego primamljivu situaciju. Posebno se to odnosi na naslovnu "Down", s kojom neete pogrijeiti u warm up setovima. "Forms Of Freedom" vie je za ruke u zraku i kasnije dijelove noi, podobna za uvaljivanje u deep techno setove.

Remikseri svi odreda obrauju "Down": pod Adrianom traka dodatno bubri i dobija novi vokal, no zadrava isti deep house arm, Fasika je pretvara u pumping house traku neto vedrijeg karaktera, dok Whedler stavlja dubinu lagano u drugi plan a groove u prvi. Remiks koji ete odabrati kada treba dizati atmosferu na flooru.

1) Georgi Barrel - Down (Original Mix)
2) Georgi Barrel - Down (Fasika Remix)
3) Georgi Barrel - Down (Adrian Remix)
4) Georgi Barrel - Down (Whedler Remix)
5) Georgi Barrel - Forms Of Freedom (Original Mix)

Label: sinnmusik*
Izlazi: 19.01. // koma, 19 January, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Besplatno do zadnjeg autobusa w/ STEVE RACHMAD @ Jadranski Trg, Rijeka, 07.05.2009.

Besplatno do zadnjeg autobusa w/ STEVE RACHMAD @ Jadranski Trg, Rijeka, 07.05.2009.

Jacbri media support Proton Radio Techno FM