Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Student Day Festival 2015.

jacbri news picture
Najnovije izdanje Student Day Festivala, koje e se odrati 29. i 30. svibnja u Rijeci, nastavlja sa svojim prokuanim receptom raznovrsnog programa koji objedinjuje bogati glazbeni line up te kulturne, sportske i zabavne sadraje koji su ga formirali u specifian urbani festival i najveu studentsku zabavu u regiji.

Glavne su zvijezde estog SDF-a svjetski poznati londonski dvojac SIGMA koji je svojim singlovima "Nobody To Love" i "Changing" dokazao da se s drum'n'bass glazbom mogu dosei vrhovi svjetskih glazbenih top ljestvica. Na glavnom Open air flooru zabavljat e nas i domaa imena meu kojima moemo izdvojiti Let 3, Psihomodo pop, Hladno pivo, Pipschips & Videoclips te Grettu.

KBS WareHouse Floor dodatno nadmauje prola izdanja festivala bogatom ponudom elektronske glazbe, a headlineri Aril Brikha i Alexander Kowalski nastupaju u live act izdanju. Zagrijavanje za ovaj dio programa zapoinje ve s launch partyjem 23. svibnja kojeg lansira Deep'n'Delicious crew u zagrebakom klubu Sirup.

Unato tome to festival iz godine u godinu raste kako kvalitetom i brojem glazbenih izvoaa, tako i brojem posjetitelja njegove aktivnosti, u duhu studentskog standarda, za posjetitelje i dalje ostaju besplatne.

U tjednu odravanja festivala, odvijat e se bogati kulturni program s predavanjima, radionicama, predstavama i street art aktivnostima objedinjenim pod nazivom Culture Week. Uz to, oekuje nas ChikaZ Fit Fest koji ve estu godinu za redom okuplja zaljubljenike u sport, ples i rekreaciju kroz zabavne programe kao to su Zumba fitness, Les Mills i drugi, dok e se ostatak sportskih turnira u raznim disciplinama odravati na Korzu. Na istom e mjestu Studentski Zbor na dane festivala organizirati predstavljanje studentskih udruga i projekata.

Ovogodinji slogan festivala "music. arts. activity." prigodno je vizualno objedinjen u liku mehanike hobotnice koja svojim krakovima povezuje navedene programski razliite cjeline. ivotinjski se lik hobotnice prirodno nametnuo s obzirom na to da ona kree u potragu za hranom tek kada se smrai, a studenti, nakon semestra provedenog nad svojim knjigama, nou kreu u potragu za dobrom zabavom. SDF je prava prilika za balansiranje studentskih obaveza i potrebe za zabavom. U vizualni se dio prie ponovno ukljuio modni dizajner Juraj Zigman koji je dizajnirao festivalske majice.

Za kraj treba naglasiti da se vrijednost cjelokupnog projekta procjenjuje na 700.000,00 kuna, uz sudjelovanje preko 20.000 tisua studenata rijekog Sveuilita te onih iz ostalih gradova regije, to ga ini jedinim od najznaajnijih studentskih dogaaja u Republici Hrvatskoj.

Sve informacije o programu festivala mogu se dobiti na web stranici www.studentdayfestival.com te na drutvenim mreama Student Day Festivala i Studentskog Zbora Rijeka. // koma, 26 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Jacbri Party vol. 1 @ Fun Academy

Jacbri Party vol. 1 @ Fun Academy

Jacbri media support Proton Radio Techno FM