Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Goldie u Zagrebu

jacbri news picture
Nakon sjajnog zimskog izdanja, glazbena platforma Tuborg Open Fair ovog proljea doivljava novo izdanje.

U petak, 22. svibnja u paviljon 9 zagrebakog velesajma na Tuborg Open Fair premijerno u Zagreb dolazi legendarni tvorac drum'n'bassa Goldie, ujedno i autor jednog od 50 najutjecajnijih albuma u povijesti elektronske glazbe - "Timeless". Ovaj proljetni Tuborg Open Fair je takoer je i zagrebaki launch party Outlook festivala na kojem e Goldie nastupiti kao headliner.

Zagrebaki velesajam uz Goldiea e ugostiti i beogradske zloeste deke Bad Copy, tu je i Mmmeniga, live drum'n'bass projekt Drumroll kao i domaini Chew the Fat! Croatia. Jednodnevni dogaaj s odlinim lineupom i vrhunskom tehnikom produkcijom pomie granice klupskog iskustva i izdvaja se kao jedan od najboljih dogaaja ovog proljea.

Goldie

Glazbeni pionir, graffiti umjetnik, drum'n'bass ikona i zaetnik, DJ i glumac, sve su identiteti koje preuzima Goldie. S vie od 20 godina na sceni i 3 milijuna prodanih ploa po cijelom svijetu, stalnim radom u sferi dizajna i vizualne kulture, Goldie spada u jednog od najcjenjenijih umjetnika dananjice. Od ranih poetaka kao graffiti umjetnik, preko utjecaja hip-hopa i junglea, Goldie je uz inovacije transformirao britanski undergorund zvuk u veliki svjetski pokret i utjecao na raanje drum'n'bassa. Od tamne trake Terminator koja je 1992. godine oznaila revoluciju u breakbeatu, preko osnivanja sada ve kultne drum'n'bass etikete Metalheadz, Goldiev rad je 1995. obiljeio album "Timeless" koji oznaava prijelomni trenutak u raanju drum'n'bassa. Album je spojio ispresijecane i slojevite melodije s bassom, jungleom te simfonijskim, atmosferinim zvukovima i enskim vokalima, a proglaen je jednim od top 50 albuma elektronske glazbe, te se naao i u knjizi "1001 album kojeg morate posluati prije smrti".

Goldie je poznat i po svojim ulogama u filmovima kao to su "Snatch" ili "James Bond / The World is Not Enough", a uz stalan rad u glazbi, te doktorat iz umjetnosti i drutvenih znanosti, Goldie je proglaen i jednom od najutjecajnijih osoba koja ivi u vrijeme kraljice Elizabete. Kameleon koji uspjeno spaja sve sfere umjetnosti nastupit e na ovogodinjem Outlook festivalu, a Tuborg Open Fair je prilika doivjeti zato je Goldie kralj drum'n'bassa. Njegov nastup zainit e MC LowQui koji osim s njim surauje i s imenima kao to su Andy C, DJ Marky, Black Sun Empire ili pak Skream.

Ulaznice za Tuborg Open Fair su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr. Cijena ulaznice je 50 kuna u pretprodaji, a 65 na dan dogaaja. // koma, 26 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

1. dio by yin

1. dio by yin

Jacbri media support Proton Radio Techno FM