Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

burn Residency mix off

jacbri news picture
Nakon večerašnjeg partyja u zagrebačkom baru Swanky Monkey Garden znat ćemo koji hrvatski DJ putuje na Ibizu.

Nakon dvotjednog vijećanja te višesatnog preslušavanja nekoliko stotina DJ mikseva iz cijeloga svijeta žiri je prošli tjedan, predvođen ocem tehnoglazbe Carlom Coxom, proglasio finaliste lokalnih ogranaka natjecanja »burn Residency 2015.«.
Time se najveće DJ natjecanje na svijetu za još jedan korak približilo velikoj završnici i proglašenju nove svjetske DJ superzvijezde ovoga ljeta na Ibizi.

burn Residency natjecanje zaprimilo je i ove godine nekoliko tisuća prijava iz više od stotinu zemalja, a nakon službenoga završetka glasovanja, 15. ožujka mikseve su preslušali i ocijenili svjetski poznati DJ-evi i producenti predvođeni Carlom Coxom.

S više od stotinu prijavljenih glazbenih mikseva Hrvatska se i ove godine nametnula kao ravnopravna konkurencija svim zemljama ovog natjecanja. Prema mišljenju centralnog žirija, iznimno umijeće miksa, produkcije i samopromocije pokazali su Tom Bug, Elektro Pionir, Apollo Eighteen, Andrologic i Marul, čime su se izravno probili u završnicu hrvatskoga ogranka natjecanja. Ipak, samo će jedan od njih imati priliku osvojiti put na svjetsko finale i vrijednu nagradu – menadžerski ugovor vrijedan 100.000 eura.

Talentiranu petorku očekuje vrlo zahtjevno putovanje čija je prva stanica lokalno "burn Residency mix off" natjecanje. Veliki mix off party i natjecanje održat će se u nedjelju 26. travnja u 21 sat u zagrebačkom baru Swanky Monkey Garden. Svi koji neće biti u prilici prisustvovati velikom mix off partyju mikseve finalista moći će iste večeri poslušati na Ibiza Sonica radiju.

Više o hrvatskim burn Residency finalistima

Tomislav Brusač – Tom Bug je house DJ, producent i party organizator koji već deset godina svojim klupskim programom House Fusion puni plesne podije diljem Hrvatske i regije. Tomislav je i jedan od finalista hrvatskog »burn Residency« programa iz 2014.

Denis Stefanić, umjetničkog imena Apollo Eighteen, veliki je obožavatelj elektronske glazbe od najmlađih dana, a posebnu strast gaji prema originalnoj produkciji.

Jure Šešelj, predstavnik južne Hrvatske među finalistima, na sceni je poznat kao Elektro Pionir. Vrlo ozbiljne namjere u bavljenu DJ-ingom potvrdio je školovanjem na EMI Učilištu za elektronsku glazbu u Zagrebu. I on je, poput Toma Buga prošlogodišnji hrvatski finalist.

Andrologic, pravim imenom Andrej Božić, zadarski je DJ koji već 12 godina uspješno nastupa u Hrvatskoj kao DJ party promotor.

Mario Marelić, na sceni poznat kao Marul, mladi je DJ producent sa stalnom adresom u Splitu i željom da iz ovoga natjecanja nauči što više te postane internacionalno ime u DJ produkciji.

Burn Energy // koma, 26 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Hartera5 Festival @ ex-Tvornica papira, Rijeka 12. & 13.06.2009

Hartera5 Festival @ ex-Tvornica papira, Rijeka 12. & 13.06.2009

Jacbri media support Proton Radio Techno FM