Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

burn Residency mix off

jacbri news picture
Nakon veeranjeg partyja u zagrebakom baru Swanky Monkey Garden znat emo koji hrvatski DJ putuje na Ibizu.

Nakon dvotjednog vijeanja te viesatnog presluavanja nekoliko stotina DJ mikseva iz cijeloga svijeta iri je proli tjedan, predvoen ocem tehnoglazbe Carlom Coxom, proglasio finaliste lokalnih ogranaka natjecanja burn Residency 2015..
Time se najvee DJ natjecanje na svijetu za jo jedan korak pribliilo velikoj zavrnici i proglaenju nove svjetske DJ superzvijezde ovoga ljeta na Ibizi.

burn Residency natjecanje zaprimilo je i ove godine nekoliko tisua prijava iz vie od stotinu zemalja, a nakon slubenoga zavretka glasovanja, 15. oujka mikseve su presluali i ocijenili svjetski poznati DJ-evi i producenti predvoeni Carlom Coxom.

S vie od stotinu prijavljenih glazbenih mikseva Hrvatska se i ove godine nametnula kao ravnopravna konkurencija svim zemljama ovog natjecanja. Prema miljenju centralnog irija, iznimno umijee miksa, produkcije i samopromocije pokazali su Tom Bug, Elektro Pionir, Apollo Eighteen, Andrologic i Marul, ime su se izravno probili u zavrnicu hrvatskoga ogranka natjecanja. Ipak, samo e jedan od njih imati priliku osvojiti put na svjetsko finale i vrijednu nagradu menaderski ugovor vrijedan 100.000 eura.

Talentiranu petorku oekuje vrlo zahtjevno putovanje ija je prva stanica lokalno "burn Residency mix off" natjecanje. Veliki mix off party i natjecanje odrat e se u nedjelju 26. travnja u 21 sat u zagrebakom baru Swanky Monkey Garden. Svi koji nee biti u prilici prisustvovati velikom mix off partyju mikseve finalista moi e iste veeri posluati na Ibiza Sonica radiju.

Vie o hrvatskim burn Residency finalistima

Tomislav Brusa Tom Bug je house DJ, producent i party organizator koji ve deset godina svojim klupskim programom House Fusion puni plesne podije diljem Hrvatske i regije. Tomislav je i jedan od finalista hrvatskog burn Residency programa iz 2014.

Denis Stefani, umjetnikog imena Apollo Eighteen, veliki je oboavatelj elektronske glazbe od najmlaih dana, a posebnu strast gaji prema originalnoj produkciji.

Jure eelj, predstavnik june Hrvatske meu finalistima, na sceni je poznat kao Elektro Pionir. Vrlo ozbiljne namjere u bavljenu DJ-ingom potvrdio je kolovanjem na EMI Uilitu za elektronsku glazbu u Zagrebu. I on je, poput Toma Buga prologodinji hrvatski finalist.

Andrologic, pravim imenom Andrej Boi, zadarski je DJ koji ve 12 godina uspjeno nastupa u Hrvatskoj kao DJ party promotor.

Mario Mareli, na sceni poznat kao Marul, mladi je DJ producent sa stalnom adresom u Splitu i eljom da iz ovoga natjecanja naui to vie te postane internacionalno ime u DJ produkciji.

Burn Energy // koma, 26 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Party Galerije

Party Galerije

Jacbri media support Proton Radio Techno FM