Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Legende britanske scene na Supetru

jacbri news picture
estu godinu za redom ekipa VoiSa festivala potrudila se napraviti ovaj dogaaj nezaobilaznim mjestom za sve ljubitelje dobre glazbe, zabave i druenja u gotovo intimnoj atmosferi plae Acapulco u Supetru.

Kroz prvih pet izdanja nenametljivo su uspjeli doprijeti do ljubitelja kvalitetne glazbe i plesa pod zvijezdama, a ovo ljeto, od 30.07. do 01.08. na plai Acapulco donose line up bolji nego ikad.

Festival u etvrtak 30. srpnja otvara Red Bull Music Academy veer s legendom UK scene Gregom Wilsonom. Karijeru je zapoeo 70-ih, bio je prvi dj koji je na britanskoj televiziji miksao uivo dvije ploe, a 83. godine postaje i rezident u uvenoj Haciendi. Nazvali ga legendom, kraljem edita ili jednim od najtraenijih nu/disco dj-eva na svijetu sasvim je opravdan naziv za Grega Wilsona.

Petak je rezerviran za Klubikon veer i Davea Leea aka Joeya Negra, jo jednu legendu engleske klupske scene. DJ jo od davne 88.godine, iji su setovi mix starog i novog, putovanje kroz funk, disco, vocal house i deep house pa sve do techy momenata.

jacbri news picture

Voi'Sa priu e u subotu na Eleven Split veeri zaokruiti nastup jednog od najboljih aktera UK scene: Ben Westebeech aka Breach. Ovaj multitalentirani glazbenik osvaja svojim vokalom i energijom. Karijeru je zapoeo 2007. kada je izdao svoj prvi album, a od tada uz brojne suradnje s glazbenicima poput Henrik Schwarza, Jazzanove, Kelis ili Maye Jane Coles i mnogim drugim afirmirao se u neizostavno ime engleske house scene. Njegov hit "Jack" s vie od 9 miljuna pogleda na You Tubeu jedan je od najveih svjetskih hitova 2013. godine.

Svakako treba istaknuti i ostatak line up-a gdje oekujemo estosatni beach set Eddyja Ramicha, te zanimljiva glazbena iznenaenje od Soulparlora, Tome Ricova, Funkytraina, Hrwoea, Pille & Duda Dudes, Kid Va & Bocca Sofistifunk feat. Ivan kvorc/sax, Jakir brothers te vizualne poslastice iz Studia Barande.

jacbri news picture

Dnevni program e ovo ljeto biti posebno osmiljen, a trajati e od 12 do 21 sat, dok e glavni program trajati od 22 do 05 sati ujutro. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 180 kuna. Dnevna ulaznica iznosi 70 kuna u pretprodaji, na ulazu 100 kuna. Ulaznice e se moi kupiti u centru grada Splita na tri lokacije duana Optika M, a iznenaenje je da svaka ulaznica vrijedi i kao poklon bon od 150 Kn Optike M.

Putovanje do VoiSa festivala ne moe biti jednostavnije jer od Splita do Supetra stie se za 45 minuta trajektom koji vozi svakih sat vremena od 05 ujutro do 23:55 naveer. Odlian line up, dobra povezanost, pristupane cijene, idilina lokacija i oputena vibra razlozi su da ve sad krenete planirati vau VoiSa avanturu.

www.voisafestival.com // koma, 26 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

CTF! Bass Avalanche @ Tvornica 14.12.2012

CTF! Bass Avalanche @ Tvornica 14.12.2012

Jacbri media support Proton Radio Techno FM