Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Delta Funktionen u Rijeci

jacbri news picture
Innerspace je novi projekt koji već u svojem debut izdanju dovodi za pult poznato DJ i producentsko ime.

Niels Luinenburg aka Delta Funktionen čest je gost klubova poput Berghaina, Fabrica i Bunkera, koji se s technom upoznao radeći u glazbenom dućanu. Nije trebalo dugo da se Nizozemac i am ulovi produkcije i nađe na labelima tipa Delsin i Ann Aimee. Imali ste ga prilike više pita čuti u Zagrebu, kao i gledati stream njegovih setova na popularnom Boiler Roomu. Odnedavno stanovnik Berlina, Niels vodi i vlastiti label Radio Matrix. Produkcija ovog čovjeka je poprilično zapažena među ljubiteljima underground zvuka, ponajviše zbog svoje raznolikosti, a DJ setovi su na vrlo sličan način često hvaljeni i cijenjeni zbog određene doze ugodne nepredvidljivosti.

Uz glavnog gosta za pultom riječkog kluba Crkva naći će se i Jakov Kolbas, Samo Tako i Maja Pa. Dan je subota 2. svibnja, partija se od 23 do 06h, a upad je 40kn u pretprodaji (caffe bar Striga, Rakhia bar) te 50kn na dan događaja.

Budite brzi, pošaljite svoje podatke na koma@jacbri.com i možda osvojite free upad... // koma, 26 April, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

2. dio by guest (prive)

2. dio by guest (prive)

Jacbri media support Proton Radio Techno FM