Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Proljetno izdanje plesa s Barbom

jacbri news picture
Barba je nakon Marca Bernardija, Delta Funktionena, Lerose i Aubreya za novi plesnjak ulovio par krupnih riba. Tako će se na meniju naći dva nova člana Barbine familije: Dj Stingray i Ultradyne.

DJ Stingray je ikona detroitske techno/electro scene i oficijalni DJ nikad prežaljenog dua Drexciya. Također, Stingray je sastavni član DJ "supergrupe" Urban Tribe, zajedno s ostalim detroitskim velikanima Carlom Craigom, Anthonyjem Shakirom i Moodymanom. Za sebe kaže da nepopravljivo voli vinil, analogne sintizajzere iz 80tih i svoju 808icu.

jacbri news picture

Ultradyne su glazbeni duo čiji je začetnik Dennis Richardson. Ideja iza projekta kaže da je Ultradyne ultimativan stroj. I to ne mehanički stroj, već onaj misaoni. Svrha tog misaonog stroja koji nikada ne staje je stalno stvaranje ideja i progresiranje uma koje Uldtradyne pretvara u glazbu.

Stingrayu i Uldradyne dvojcu će se za DJ pultom u Sirupu 16. svibnja pridružiti i Barba rezidenti Mislav i Pytzek, dok će za video atmosferu i scenografiju biti zadužen duo Ema Ema Ema i Sretan Bor.

Cijena ulaznica je 60 kuna do 01h, a iza 01h ulaznice će se prodavati po cijeni od 70kn. // koma, 12 May, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Reload closing @ Marco Polo 25.05.2013

Reload closing @ Marco Polo 25.05.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM