Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Proljetno izdanje plesa s Barbom

jacbri news picture
Barba je nakon Marca Bernardija, Delta Funktionena, Lerose i Aubreya za novi plesnjak ulovio par krupnih riba. Tako e se na meniju nai dva nova lana Barbine familije: Dj Stingray i Ultradyne.

DJ Stingray je ikona detroitske techno/electro scene i oficijalni DJ nikad prealjenog dua Drexciya. Takoer, Stingray je sastavni lan DJ "supergrupe" Urban Tribe, zajedno s ostalim detroitskim velikanima Carlom Craigom, Anthonyjem Shakirom i Moodymanom. Za sebe kae da nepopravljivo voli vinil, analogne sintizajzere iz 80tih i svoju 808icu.

jacbri news picture

Ultradyne su glazbeni duo iji je zaetnik Dennis Richardson. Ideja iza projekta kae da je Ultradyne ultimativan stroj. I to ne mehaniki stroj, ve onaj misaoni. Svrha tog misaonog stroja koji nikada ne staje je stalno stvaranje ideja i progresiranje uma koje Uldtradyne pretvara u glazbu.

Stingrayu i Uldradyne dvojcu e se za DJ pultom u Sirupu 16. svibnja pridruiti i Barba rezidenti Mislav i Pytzek, dok e za video atmosferu i scenografiju biti zaduen duo Ema Ema Ema i Sretan Bor.

Cijena ulaznica je 60 kuna do 01h, a iza 01h ulaznice e se prodavati po cijeni od 70kn. // koma, 12 May, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Ultra Europe @ Poljud Split 12-13.07.2013

Ultra Europe @ Poljud Split 12-13.07.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM