Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Viva Riva u Zadru

jacbri news picture
Vie od 20 DJ-a iz svijeta, regije i Hrvatske nastupit e na festivalu za koji je najavljena spektakularna produkcija i efekti.

Viva Riva je festival koji e se odrati 7. i 8. kolovoza na istonom dijelu zadarske rive.

Prvo izdanje e ugostiti neke od najpoznatijih DJ-a dananjice od kojih istiemo headlinere prve faze objave, Sam Paganinija iz Italije koji nastupa po prvi put u Hrvatskoj i koji je trenutno jedan od najtraenijih DJ-a. Gotovo da i nema velikog elektronikog festivala na kojemu ovaj talijanski techno mag ne nastupa.

Marco Bailey iz Belgije drugi je headliner prve faze. Veteran koji je obiao svijet nekoliko puta jedan je od najplodnijih techno autora dananjice. U Hrvatskoj uiva kultni status.

Druga faza line upa e biti objavljena sredinom lipnja i predstaviti e jo nekoliko svjetskih imena.

Publiku oekuje pravi vizualni spektakl! Uz spektakularan vatromet, laser i light show direktno iz mora, te posebno dizajniranu dvostranu pozornicu. Takva pozornica, ispod koje e posjetitelji cirkulirati kroz tunel s jednog podija na drugi, pravi je novitet u produkciji i svoju e premijeru imati na ovom festivalu.

Cijena ulaznice svakog dana posebno biti e 99 kn dok e festivalska biti 149 kn. Early bird festivalske ulaznice od 100 kn putene su u prodaju preko www.ticketshop.hr. Na dan festivala ulaznice e se mijenjati za narukvice. // koma, 12 May, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

by tomi

by tomi

Jacbri media support Proton Radio Techno FM