Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Novosti

1 - 2 - 3 - main

Supergrupa, Mr.Lee & IvaneSky

jacbri news picture
Nakon prolotjedne Veeri uz prie neformalne knjievne skupine RI LIT i koncerta Zorana alia, program Op.Arta nastavlja se ovaj petak 29. svibnja.

A taj petak 29.5. u Umjetnikom paviljonu Juraj porer s poetkom u 19 sati oekuje vas grupna izloba mladih autora i autorica pod nazivom Supergrupa.

Ova izloba simptomatino se nadovezuje uz Student day festival i njegov popratni sadraj poznat kao Culture week iji je cilj revitalizirati jedan dio grada i to upravo Krianievu ulicu (poznatiju kao Pasage Pasa) preko puta hotela Kontinental u Rijeci. Koliko god je Krianieva zaputena ulica, toliko ima potencijala postati lokacija u kojoj e se odvijati drutveno-umjetniki sadraji, upravo zbog injenice da u njoj prevladavaju galerije i ateljei te da se nalazi u centru grada.

Barbara Babai, voditeljica projekta Culture week i Op.Art festivala, okupila je rijeke muraliste i vlasnike galerija (koji djeluju i kao ulini umjetnici) da 20. svibnja ponu s ocrtavanjem murala u Krianievoj ulici da bi se potom isti umjetnici svojim radovima predstavili na Op.Art festivalu 29. svibnja, unutar Umjetnikog paviljona Juraj porer s poetkom u 19 sati.

jacbri news picture

Autori i autorice koji e u opatijskom porer u svoje radove imati izloene do 6. lipnja su: Ninja Tiger, pekmezmed, OjoMAGico, umski, Dedaj, Tifani Rubi, eljko Bakovi, Petar akulovi, Maja Vodanovi i Bojan Hercigonj.

Nakon izlobe u poreru, plan je zadrati taj "diskretni arm buroazije" i uivati u inovativnom domjenku fingerfood strunjakinje Nine palj na terasi paviljona Juraj porera koji se nalazi tik uz more, a da se atmosfera odri takvom, svojim koncertom u 20 sati e se pobrinuti Mr.Lee & IvaneSky (Mrle i Ivanka Mazurkijevi) uz pratnju Draena Baljka (Let 3) i Vlade Simia Vave (ex Laufer) na gitarama.

Etablirani glazbeni par, Damir Martinovi Mrle i Ivanka Mazurkijevi s dugoronim angamanom u vlastitim rock sastavima, Let 3 i Stampedo zapoinju zajedniko autorsko glazbeno putovanje koje varira od stvaranja filmske glazbe do ostalih muzikih i kazalinih projekata. Kako kae Hrvoje Horvat, novinar hrvatskog izdanja Rolling Stone magazina, ova jedinstvena forma kombinira sjajne umjetnike vjetine i pustolovni duh jednako kao primamljive efekte u novoj kombinaciji popa, countrya, techna, elektronike, vodvilja te ostalih utjecaja to sve zajedno stvara neku vrstu nelokaliziranog mjuzikla za one koji cijene prolost, ali ive za budunost.

Nakon koncerta na DJ mjesto sjeda Mr.Lee (Mrle) te pri mozak svojim DJ setom koji ga je pozicionirao na tree mjesto Mixcloud ljestvice u svibnju 2015., a nastavljamo u ExPortDelti na Studentday festivalu. // koma, 25 May, 2015

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

by tomi

by tomi

Jacbri media support Proton Radio Techno FM