Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u riječku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kuljiš i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Marketing

1 - 2 - 3 - main

Promocija na Jacbri.com

Ekipa koja uređuje Jacbri.com ambiciozni su mladi ljudi koji su vam na raspolaganju za bilo kakvo pitanje, savjet ili pomoć, dugi niz godina prisutni na Internetu, sa iskustvom u PR-ingu, pa ste i sa te strane sigurni da ćete kao partner dobiti pozornost kakvu trebate.


Jacbri.com nudi više načina promocije vaših događaja

- banner u rotaciji
- statični banner
- postavljanje tekstualnog linka


Banneri su najčešći oblik oglašavanja. Mogu biti statički ili animirani, u formatima JPEG, GIF ili SWF (Flash), veličine do 50 kB. Uobičajeno je da nam oglašivači šalju svoje gotove bannere. No ipak, u slučaju da iz nekog razloga to niste u mogućnosti, mi vam možemo izraditi banner ukoliko pravovremeno pošaljete sav materijal potreban za to.


BANNER U ROTACIJI

Banner u rotaciji (standardne dimenzije 468x60 pixela) na svim stranicama portala i foruma. U oba slučaja nalazi se na najuočljivijoj poziciji, pri vrhu stranice, te prikazuje naizmjence s bannerima ostalih promotera u tom trenutku (max. 6 istovremeno)

STATIČNI BANNER

Statični banner (standardne dimenzije 120x60 pixela) na svim stranicama portala, galerijama i forumu ILI isključivo na stranicama portala. Na portalu se nalazi u jednom od dva stupca na svakoj stranici (max. broj 6),a na forumu do bannera u rotaciji i u tom slučaju je max. broj istovremenih bannera 2. U oba slučaja nema drugih bannera na toj poziciji, odnosno banner nije u rotaciji).


POSTAVLJANJE TEKSTUALNOG LINKA

Na mjesta gdje se prikazuju banneri moguće je i postavljanje tekstualnog linka na vašu stranicu ili email.


OSTALO BESPLATNO REKLAMIRANJE

Besplatno reklamiranje podrazumjeva prije svega najavu partyja na Jacbri.com forumu i u rubrici Party Najave, za što se i sami možete prijaviti ovdje. Reklamiranje na forumu također možete obaviti sami tako da se registrirate i u forumu "Party Chatting" najavite party prema za to predviđenim pravilima. Uvrštavanje osnovnih informacija o događaju na mailing listu je također besplatno.
Organiziranje nagradne igre putem portala također je besplatno i uključuje vijest na glavnoj stranici portala.

Za vaše prijedloge i želje, eventualna pojašnjenja i dodatne informacije slobodno nam se obratite putem emaila: marketing (at) jacbri.com. // mmarko, April 04, 2005, 11:06:51 PM

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije možete pronaći u arhivi, a ukoliko želite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog rođendana održati će se rođendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stižu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramović. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima “razarao” i zvučnike klubova kao što su legendarni Mungos, Kulušić, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom višegodišnjeg pohađanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za puštanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrađuje na manjim privatnim eventima u Samoboru što se za njega pokazalo vrlo uspješnim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio široj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebačkog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu noć, početak u 21h! Za vizualizacije je zadužen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slučajna galerija:

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Jacbri media support Proton Radio Techno FM