Podijeljeni aktualni upadi

Podijeljeni aktualni upadi

Upade za Innerspace party, u sklopu kojeg u rijeku Crkvu dolazi Delta Funktionen, osvojile su Mihovila Kulji i Magdalena Koren. Dobru zabavu!

Marketing

1 - 2 - 3 - main

Promocija na Jacbri.com

Ekipa koja ureuje Jacbri.com ambiciozni su mladi ljudi koji su vam na raspolaganju za bilo kakvo pitanje, savjet ili pomo, dugi niz godina prisutni na Internetu, sa iskustvom u PR-ingu, pa ste i sa te strane sigurni da ete kao partner dobiti pozornost kakvu trebate.


Jacbri.com nudi vie naina promocije vaih dogaaja

- banner u rotaciji
- statini banner
- postavljanje tekstualnog linka


Banneri su najei oblik oglaavanja. Mogu biti statiki ili animirani, u formatima JPEG, GIF ili SWF (Flash), veliine do 50 kB. Uobiajeno je da nam oglaivai alju svoje gotove bannere. No ipak, u sluaju da iz nekog razloga to niste u mogunosti, mi vam moemo izraditi banner ukoliko pravovremeno poaljete sav materijal potreban za to.


BANNER U ROTACIJI

Banner u rotaciji (standardne dimenzije 468x60 pixela) na svim stranicama portala i foruma. U oba sluaja nalazi se na najuoljivijoj poziciji, pri vrhu stranice, te prikazuje naizmjence s bannerima ostalih promotera u tom trenutku (max. 6 istovremeno)

STATINI BANNER

Statini banner (standardne dimenzije 120x60 pixela) na svim stranicama portala, galerijama i forumu ILI iskljuivo na stranicama portala. Na portalu se nalazi u jednom od dva stupca na svakoj stranici (max. broj 6),a na forumu do bannera u rotaciji i u tom sluaju je max. broj istovremenih bannera 2. U oba sluaja nema drugih bannera na toj poziciji, odnosno banner nije u rotaciji).


POSTAVLJANJE TEKSTUALNOG LINKA

Na mjesta gdje se prikazuju banneri mogue je i postavljanje tekstualnog linka na vau stranicu ili email.


OSTALO BESPLATNO REKLAMIRANJE

Besplatno reklamiranje podrazumjeva prije svega najavu partyja na Jacbri.com forumu i u rubrici Party Najave, za to se i sami moete prijaviti ovdje. Reklamiranje na forumu takoer moete obaviti sami tako da se registrirate i u forumu "Party Chatting" najavite party prema za to predvienim pravilima. Uvrtavanje osnovnih informacija o dogaaju na mailing listu je takoer besplatno.
Organiziranje nagradne igre putem portala takoer je besplatno i ukljuuje vijest na glavnoj stranici portala.

Za vae prijedloge i elje, eventualna pojanjenja i dodatne informacije slobodno nam se obratite putem emaila: marketing (at) jacbri.com. // mmarko, April 04, 2005, 11:06:51 PM

1 - 2 - 3 - main

Radio emisijeRadio emisija: Jacbri @ Proton RadioRadio emisija: X-Music @ Techno FM

Starije emisije mo�ete prona�i u arhivi, a ukoliko �elite aktivno sudjelovati u stvaranju emisija, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.

Proton RadioTechno FMArhiva Jacbri emisija
Posjeti Jacbri MySpacePosjeti Jacbri FacebookPosjeti Jacbri TweeterJacbri RSSJacbri kontakti
Jacbri party najave
Jacbri party najave izdvojeno

Techno Doza @ Valinor 23.5.

jacbri news picture Povodom A-nalog-ovog roendana odrati e se roendansko izdanje Techno Doze u subotu 23.05. u brodskoj diskoteci Valinor. Iz Zagreba za pult stiu Zoky i Teo Zvera a uz glavne goste nastupaju Fixsell i Marko Abramovi. Zoky je na hrvatskoj elektronskoj sceni aktivan preko 15 godina tijekom kojih je nastupao na eventima i u klubovima diljem Hrvatske i nekih drugih europskih zemalja. Svojim je beskompromisnim techno setovima razarao i zvunike klubova kao to su legendarni Mungos, Kului, Sokol, The Best, Boogaloo (ex OTV), Aquarius, Londoner, Suburbia u Italiji, Rockhouse u Salzburgu u Austriji, itd. Tijekom viegodinjeg pohaanja techno evenata Teo Zver je pokazao interes za putanjem i stvaranjem glazbe te svoje prve svirke odrauje na manjim privatnim eventima u Samoboru to se za njega pokazalo vrlo uspjenim jer ubrzo nakon toga dobiva poziv za nastup na Invazia open air festivalu 2012. gdje se po prvi puta predstavio iroj publici i iznenadio, te nakon toga postaje rezident zagrebakog programa Rave n Roll. Trenutno je jedan od naperspektivnijih newcomera u Hrvatskoj i stoji uz bok najboljim hrvatskim techno djima. Upad je 30kn cijelu no, poetak u 21h! Za vizualizacije je zaduen sam A-nalog.

Jacbri RSS feed

Prati Jacbri.com putem RSS preglednika

Jacbri.com RSS Feed
Upute za RSS Feed

banner main
Jacbri nagradne igre
  • Trenutno nema nagradnih igara

Jacbri party slike, galerije partya

Posljednje galerije:

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Stars Gathering w Beyer & Liebing @ Ambasada Gavioli 01.11.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Sven Vath @ Ambasada Gavioli Izola 20.09.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013

Valentino Kanzyani Za Koper @ Taverna Koper 27.07.2013


Slu�ajna galerija:

Jacbri Party vol. 1 @ Fun Academy

Jacbri Party vol. 1 @ Fun Academy

Jacbri media support Proton Radio Techno FM